REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

17 Mayıs 2018 Perşembe

Arşivlerdeki Denizli turumuzu sürdürüyoruz. Bu hafta yine tanımakta güçlük çekeceğiniz isimlerle karşınızdayız.


BEDİA AKARTÜRK SÖYLÜYOR, NECLA SOYLU EŞLİK EDİYOR
Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Bedia Akartürk, İncilipınar Palmiye Restoran’da 1983 yılında unutulmaz bir konser verdi. Davetliler arasında bulunan Necla Soylu ile zaman zaman şarkılarını birlikte söyleyen Akartürk, davetlilerden bol bol alkış aldı. O geceye katılanlar arasında Muzaffer Süer, Fikriye Dalaman, emekli öğretmen Erdal Ertok da yer aldı.


SOHBETİN KONUSU BELLİ
Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Yargıtay Hukuk Dairesi Başkanlığı yapan ve daha sonra emekli olan Süleyman Caner ve Adalet Komisyonu Başkanı Tahsin Durmuşoğlu katıldıkları etkinlikte koyu bir sohbete daldılar. Adaletin üst düzey 3 yöneticisinin sohbet konusu elbette adalet.


ERGÜR AİLESİ’NİN MUTLULUK TABLOSU
Denizli tekstilinin amiral gemisi DEBA’nın muhasebe müdürü olarak görev yapan Hasan Ergür ve ailesi geleceğe bu anıyı bıraktı. Hasan Ergür ile birlikte eşi Nursel Ergür ve çocukları Onur, Bekir ve Işıl birlikteler.


BÜYÜDÜLER
Dr. Yusuf Bahri Karaosmanoğlu’nun çocukları bir arada. Zümrütevler’de 1978’de çekilen fotoğrafta şimdi psikiyatri uzmanı olan Alp Karaosmanoğlu, ODTÜ elektronik mezunu Ege Karaosmanoğlu ve Ebru Karaosmanoğlu Baysal yer alıyor.


İŞ VE SİYASET DÜNYASI BİR ARADA
Denizli Sanayi Odası’nda uzun yıllar Meclis Başkanlığı yapan Süleyman İlgeri, Tirizmci Halit Polat, eski milletvekillerinden İsmail Şengün ve işadamı Meşut Panayır Pamukkale’de katıldıkları etkinlikte bir aradalar.

Yorumlar

ahmet tufek   -  Bağlantı 17 Mayıs 2018, 17:21

Denizli’de birçok valiyle çalışmış, saygın, efendi bir beyefendi olan güzel insan Denizli Valiliği Eski Özel Kalem Müdürü Sn. Süleyman Bassorgun’u da bu sayfada ayrıca görmek isteriz. Kendisini rahmetle anıyorum. Cengiz Bey’e selamlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı