REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

13 Haziran 2018 Çarşamba

Geçmişten günümüze fotoğraflarla yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu hafta da yine birbirinden özel karelerle sizinleyiz.


ÇAPUTÇU VE ÇÖLLÜ AİLESİ PİKNİKTE
İşadamı Hasan Çöllü, eşi Saime Çöllü, kayınpederi Sadık Çaputçu, Çaputçu’nun kızları Meral Çöllü ile Leman Çöllü 2002 yılında Kefe Yaylası’nda katıldıkları piknikte bir aradalar. Unutamayacakları bir an yaşayan Çöllü ve Çaputçu Aileleri, piknik boyunca gönüllerince eğlendi.


EVLİLİĞE GİDEN YOLDA İLK ADIM
Nedim Toksöz ve Eşi Sevgi Toksöz, Ramazan Etiler’in Kızı Rehyan ile Teoman’ın mutluluğa attıkları ilk adımda yanlarındalar. Genç çift, 1985 yılında yaptıkları nişanın ardından kısa süre sonra yaşamlarını birleştirdi.


DOSTLARIN BULUŞMASI
İşadamı Şeref Hazer’in Karataş’taki evi sık sık dost buluşmalarına ev sahipliği yapar. Yine bunlardan birinde Burhan Ceylan, Şeref Hazer, Eren Güneş, Ufuk Kara, Dr. Metin Vural, Avukat Atilla Sezener, Süleyman Boz ve Nafiz Öz bir araya geldi, unutulmaz anlar yaşandı.


SAĞLAM ÇİFTİ EVLENİYOR, GELİN ARABASINA DİKKAT!
Eczacı Tevfik Sağlam, Esin Sağlam ile dünya evine giriyor. Düğün törenlerinin bitmesinin ardından düğün arabalarına binen Sağlam çifti, mutluluğa yelken açtı.


YILLARIN AYAKKABI TAMİRCİSİ
Erol Nalbant, uzun yıllar Kaleiçi’nde ayakkabı tamircisi olarak çalıştı. Kaleiçi’nin sevilen esnaflarından olan Erol Nalbant, artık emekliye ayrıldı, yıllardır hizmet verdiği işyerini de başka birine devretti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı