REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

27 Haziran 2018 Çarşamba

Dünden bu güne fotoğraflarla çıktığımız zamanda yolculuğu sürdürüyoruz. Bu hafta yine birbirinden özel karelerle karşınızdayız.


GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Eski Denizli Milletvekili Kemal Aykurt’un kardeşi, İnşaat Mühendisi Asım Aykurt ile eşi Kerime Aykurt, katıldıkları bir davette kendilerini piste attı, gönüllerince eğlendi. Yüzlerinden tebessüm eksilmeyen Aykurt çifti, çevredekilerin de neşe kaynağı oldu.


MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN
Vedat Erikoğlu ile eşi Tijen Erikoğlu yemekte. Büyük bir aşkla birleştirdikleri yaşamlarının her anını aynı aşkla sürdürmeyi başaran çiftlerden biri olan Vedat ve Tijen Erikoğlu, birbirlerine sevgi dolu gözlerle bakarken yakalandı objektiflere. Erikoğlu Çifti’nin mutluluklarının daim olmasını temenni ediyoruz.


DENİZLİ TURİZMİNİ TARTIŞTILAR
Denizli Turizm Derneği yöneticileri Vali Sabahattin Savacı’nın verdiği yemekti bir araya geldiler. Dernek üyeleri Avukat Behçet Çomakoğlu, Coşkun Önen, Raşit Özkardeş, Valilik Özel Kalem Müdürü Süleyman Başsorgun, dönemin İl Kültür Müdürü Özden Çandır Sigortacı Fahri Bermant toplantıda bulunan isimlerden bazılarıydı. Toplantının konusu da tabi ki Denizli ve turizm alanında yapılacak çalışmalar.


SOHBET KONULARI DENİZLİ VE KENTLEŞME
Denizli’nin tanınmış mimarlarından Altan Tarhan ve müteahhit İrfan Başar yemekte birlikteler. Keyifli bir akşam geçiren ikilinin sohbet konuları Denizli’nin kentleşmesi oldu.


PİKNİK KEYFİ
Denizli’nin tanınmış simalarından Volkan Beşek ve dostları piknikte bir araya geldi. Mangal hazırlama görevini Nazmi Sürücü’ye veren Volkan Beşek, denetlemeyi de ihmal etmedi. Beşek ve dostlarının Goncalı’daki piknik keyfi eğlenceli anlar yaşattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı