REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

11 Temmuz 2018 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Bu hafta yine sizlere birbirinden özel karelerle hikayelerini sunuyoruz.

MERHUM GAZETECİ KENAN ŞAHAN VE DOSTLARI YEMEKTE

Kısa süre önce yaşamını yitiren Denizli’nin duayen gazetecilerinden Kenan Şahan ailesi ve dostlarıyla akşam yemeğinde. Dönemin TEDAŞ Müdürü Mehmet Aydemir ve Ailesi ile Kanan Şahan ile ailesi keyifli bir akşam geçirdi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

İşadamı Taştan Kardaşlar, eşi Firdevs Kardaşlar’a doğum günü sürprizi yaptı. Eşine hediyesini verirken objektiflere yakalanan Kardaşlar, tüm ısrarlara rağmen eşine ne aldığını söylemedi.

AVCILIK HİKAYELERİ GÜLDÜRDÜ

Denizli’nin bir dönemine damga vuran isimlerdendi Ebe Ziynet Hekimoğlu. Birçok tanınmış ismin doğumunu gerçekleştiren Ziynet Hekimoğlu, aynı zamanda Yardımseverler Derneği’nde de etkin bir çalışma ortaya koydu. Hekimoğlu, derneğin 1978 yılında gerçekleştirdiği bir etkinliğinde Avukat Mahir Müftüler ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Avcılığı ile tanınan Müftüler, av hikayeleri ile Ebe Ziynet Hekimoğlu’nu sık sık güldürdü.

GEZİNİN EN KEYİFLİ İSİMLERİYDİ

Denizli’nin tanınmış tüccarlarından Halim Sivri ve Eczacı Betül Gümeli, Rotary Klübü’nun Antalya’da düzenlediği buluşmada keyifli anlar yaşadı. Sivri ve Gümeli, otelde gerçekleştirilen akşam buluşmasını da danslarıyla keyiflendirdi.

BABASININ İZİNDE

Denizli sahnelerinin vazgeçilmez isimlerinden biridir Kadir Alpaydın. Güzel sesi ve enstrüman çalmadaki ustalığı ile tanınan Kadir Alpaydın, bu özelliği ile babasının bire bir kopyası. Babası Türkay Alpaydın da müzik ile iç içe olan bir isimdi. Türkay Alpaydın, Halk Eğitim Müdürlüğü’nde halk müziği grubunda yer almış ve türkülere bağlaması ile eşlik etmişti. Bu fotoğrafta da Kadir Alpaydın, babası ve halk oyunları grubu ile birlikte.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı