REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

18 Temmuz 2018 Çarşamba

Arşivlerde yıllarca gizli kalan fotoğraflarla çıktığımız Geçmiş Zaman Olur Ki yolculuğumuza devam ediyoruz.

ROTARYENLER FABRİKA GEZİSİNDE
Denizli Rotary Kulübü, her toplantının ardından bir üyenin fabrikasına gezi düzenlemeyi gelenek haline getirmişti. Yine bir buluşma sonrasında Denizli Rotary Kulübü’nün tüm üyeleri Gültekin Okay Salgar’ın fabrikasında buluştular. Salgar, Rotary üyelerini fabrikasında ağırladı, faaliyet alanına ilişkin ayrıntılı bilgiler verdi.

ANNELER GÜNÜ BULUŞMASI
Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin klasiklerinden biriydi Anneler Günü buluşmaları. Dernek tarafından Çamlık’ta gerçekleştirilen kutlamaya dönemin Orman Bölge Müdürü Atilla Ertay, Dernek Başkanı Hasan Himmetli, Adalet Komisyonu Başkanı Tahsin Durmuşoğlu, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsa Fırat Küpeli, rahmetli Gazeteci-yazar Abdulgaffar Nemutlu, dönemin 11. Piyade Tugay Komuta Tuğgeneral Hamit Tekkanak ve Avukat Adil Demir de katıldı.

GÖKÇE VE EŞİ PAÜ’DE
AYSİAD’ın Kurucu Başkanı Mehmet Gökçe, sosyal sorumluluk alanlarında yaptığı çalışmalarla adından sıklıkla söz ettiren bir isim. Yazar kimliği de bulunan Mehmet Gökçe, eşi Nimet Gökçe ile birlikte PAÜ’de bir etkinliği takip ediyor.

BU KAREDE KİMLER YOK Kİ!

Yeminli Mali Müşavir İzzet Özer, mermerci Himmet Ünal, inşaat mühendisi Ali Demirci, 24 Haziran Seçimleri’nde İYİ Parti’den milletvekili adayı olan İnşaat Mühendisi Nafiz Öz, Makine Mühendisi Şeref Hazer, İşadamı Gültekin Okay Salgar, işadamı Abdullah Boztepe ve yönetici Mehmet Rabuş keyifli bir akşam yemeğinde buluştular.

AYRILMAZ İKİLİ
Yıl 1976. Uzun yıllar Denizli Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği ve Şoförler Odası Başkanlığı yapan Musa Çelikkol ile ayrılmaz ikilisi Kınıklı eski Muhtarı rahmetli Nuri Kalay yemekte bir aradalar. Bakmayın sessiz ve sakin bir şekilde yemeklerini yediklerine. Bu karenin çekilmesinden kısa süre sonra sohbet ve keyif bir hayli arttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı