REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

9 Ağustos 2018 Perşembe

Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflarla çıktığımız geçmiş zamanda yolculuğa devam ediyoruz.


SIKI DOSTLAR DAVETTE
Koru Motel’de verilen bir davet, sıkı dostları bir araya getirdi. İşadamı Ahmet Karabağlı, Dr. Vehbi Esenlik, İşadamı Şenol Mazıoğlu, Nursel Esenlik, Gülseren Cillov, Rezzan Mazıoğlu davette keyifli anlar yaşadı.


SALİH SUCU VE ÖĞRENCİLERİ
İngilizce Öğretmeni M. Salih Sucu Koca Mektep Denizli Lisesi’nin efsane hocalarındandı. Öğrencileri tarafından çok sevilen Salih Öğretmen, hayata hazırladığı ve her birini başarılı birer birey yaptığı öğrencileriyle birlikte.


ŞIKLIKLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRDILAR
Halim Sivri ve Eşi Nilgün Sivri, Nevzat Ülgen ve eşi Necmiye Ülgen, katıldıkları bir düğünde tüm dikkatleri üzerine çekti. Sivri ve Ülgen Çifti, şıklıklarıyla göz kamaştırdı.


YENİ MODELİ BÖYLE TANITTILAR
Yıl 2001. Özkardeş Otomotiv, piyasaya yeni sürülen model için lansman düzenledi. Rahmetli Raşit Özkardeş, otomobil için açılış kurdelası kesiyor, hemen yanında da rahmetli oğlu Metin Özkardeş yer alıyor.


DENİZLİ PROTOKOLÜNÜ BULUŞTURAN KOKTEY
1983 yılında düzenlenen koktey, Denizli protokolünün üst düzey isimlerini bir araya getirdi. Kokteylde rahmetli İşadamı Ali Baysal, Denizli eski Emniyet Müdürü Necdet Menzir, ANAP eski İl Başkanı Ali Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Burhanettin Akar, Vali Necati Bilican ve Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu bir aradaydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı