REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

16 Ağustos 2018 Perşembe

Arşivlerden derlenen fotoğraflar ile geçmiş zamandaki yolculuğumuza devam ediyoruz.


ÜNLÜ İŞADAMI PİSTTE
Sanko Holding’in ünlü işadamı Abdükladir Konukoğlu, sık sık Denizli’ye gelir, yakın dostu İşadamı Abdülkadir Uslu ile buluşurdu. Bu buluşmaların birinde de davete katılan ikili, çevresindekilerin ısrarlarına daha fazla dayanamadı ve kendilerini piste attı. İki ünlü işadamı, gönüllerince eğlendi.


MUTLU YILLAR BURAK
DEBA’nın uzun yıllar mali işlerinden sorumlu olan Niyazi Bağcıoğlu, oğlu Burak Bağcıoğlu’nun 3. doğum gününü kutluyor. Bu özel kutlama aileyi de bir araya getirdi, ortaya bu mutlu aile pozu çıktı. Karede kimler mi var? Soldan sağa sırayla Niyazi Bağcıoğlu, Hasan Aydınlık, Nazmiye Aydınlık, Mahinur Bağcıoğlu, Burak Bağcıoğlu, Müjgan Bağcıoğlu, Mithat Süha San, Enise Mazlume San ve Kemal San.


SERVİSCİ AHMET VE EŞİ PİSTTE
Uzun yıllardır otopark ve servis sektöründe faaliyet yürüten Ahmet Kansız ile eşi Ülkü Kansız katıldıkları bir düğünde kendilerini piste attı, çalan müziğin ritmine kendilerini kaptırdı.


DÜĞÜNDEN BİR KARE
Fikriye Dalaman, Rafet Soylu ve Özcan Soylu düğünde bir aradalar. Fotoğraf için sohbetlerine kısa süreli de olsa ara veren bu üçlü daha sonra kaldıkları yerden devam etti. Yaşamlarını yitiren Fikriye Dalaman ve Rafet Soylu’ya rahmet, Özcan Soylu’ya da uzun ömür diliyoruz.


SOHBET OLDUKÇA KEYİFLİ
Tusan Motel’de düzenlenen bir eğlencede Denizli’nin tanınmış işadamlarından Bekir Urganlıoğlu, eşi Canan Urganlıoğlu, Gülser Fişengi, Köksal Fişengi ve Albay Gökhan Fişengi buluştu. Grubun en keyifli anında çekilen bu fotoğraf, geleceğe bir anı olarak kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı