REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

22 Ağustos 2018 Çarşamba

Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflarla Geçmiş Zaman Olur Ki devam ediyor.


BAŞKAN’DAN BAYRAM KUTLAMASI
Denizli iş ve siyaset dünyasının bir dönemine damgasını vuran isimlerdendi Haluk Müftüler. İş yaşamındaki yükselişi, O’nu önce Denizli Ticaret Odası Başkanlığı’na, ardından da milletvekilliğine taşımıştı. Rahmetli Müftüler, Ticaret Odası Başkanı olduğu dönemde tüm üyelerine kendi resmi ve imzasını taşıyan kutlama kartları gönderirdi.


MUTLULUĞA ATILAN İMZA
Namık İstanbullu, yaşamını Meral Tokdemir ile birleştiriyor. Bir ömür sürmesini diledikleri mutluluğa imza atılırken, Denizli’de uzun yıllar nikah memurluğu yapan Hasan Ovalı da birlikteliği resmileştirdi.

NAZAR DEĞMESİN
Denizlispor’un uzun yıllardır kullandığı Atatürk Stadı, Ali Marım’ın belediye başkanlığı döneminde bakımdan geçirildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından açılış kurban kesilerek yapıldı. Denizli Belediyesi Fen İşleri görevlisi İdris Tuncer, kurbanın kanını Başkan Ali Marım’ın alnına sürüyor. Sendikaci Ahmet Savaş Özdemir de bu özel ana tanıklık ediyor.


DEMİREREN VE TIKIROĞLU EVLİLİĞE İLK ADIMI ATIYOR
Eski Denizli Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu’nun kızı Sezin Tıkıroğlu ile İşadamı İbrahim Demireren, mutlu bir yuva kurmak için ilk adımı atıyor. Genç çiftin nişan yüzüklerini Vali Sami Sönmez taktı, kısa bir kutlama konuşması yaptı. Yüzüklerin bulunduğu tepsiyi ise kardeşi Ayşe Ayşen Tıkıroğlu tutuyor.


BEKARLARDAN ARTİSTİK POZLAR
İnşaat Mühendisi Yavuz Dalaman ve İşadamı Mehmet Ege, genç yaşlarından beri sıkı dostlar. Yılların yıpratamadığı dostluklarını devam ettiren Dalaman ve Ege, bekarlık dönemlerinde de şimdi olduğu gibi çok şıktılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı