REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

5 Eylül 2018 Çarşamba

Dünden bugüne çıktığımız zamanda yolculuğa devam ediyoruz. Geçmiş Zaman Olur Ki’nin bu hafta yine birbirinden özel konukları var.


PAMUKKALE’NİN TARZANI. AMA O’NUN ÇİTA’SI DEĞİL ÇITASI VAR

Pamukkale’deki havuzların Özel İdare Müdürlüğü uhdesinde olduğu dönemde, işletmesi Rasih Başsorgun’a emanetti. Başsorgun, keyifli kişiliği, zaman zaman yaptığı ilginçlikler ile tanınırdı. Başsorgun, elinde uzun sopalı havuz temizleme kepçesi ile Tarzan’ı çağrıştıran hareketler yapınca, çevresindekilerin eğlence kaynağı oldu.


AFİYET OLSUN
Mimar Altan Tarhan, eşi Ufuk Tarhan, rahmet matbaacı Ergün Önen ve eşi Mübeccel Önen yemekte bir aradalar. Keyifli bir akşam geçiren Tarhan ve Önen Aileleri, gece boyunca uzun uzun sohbet etti.


GAR GAZİNOSU’NDA CUMHURİYET COŞKUSU
Yıl 1982, Cumhuriyet Balosu. Gar Gazinosu’nda verilen resepsiyonda Vali Sami Sönmez eşi Necmiye Hanım, Cumhuriyet Başsavcısı Talat Dündar Saner, Ağır Ceza Reisi ve protokol üyeleri birlikte.

ABALIOĞLU ÇİFTİ’NİN ROMANTİK DANSI
İsmet Abalıoğlu ve eşi Benay Hanım, katıldıkları bir davette kendilerini müziğin ritmine kaptırmış dans ediyor. Poz vermek için kısa süreliğine ara verdikleri romantik danslarına kaldıkları yerden devam eden Abalıoğlu Çifti, gecenin de en gözde isimleriydi.


KAYA VE EKİZLER ÇİFTİ YEMEKTE
Erkan Kaya ve eşi İkbal Hanım ile Yılmaz Ekizler ve eşi akşam yemeğinde bir aradalar. Kaya ve Ekizler Çifti, hem yoğun iş temposunun yorgunluğunu attı, hem de sıkı dostlar olarak hasret giderdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı