REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

26 Eylül 2018 Çarşamba


Geçmiş zaman olur ki diyerek çıktığımız zamanda yolculuğumuza devam ediyoruz.


VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN
Denizli Barosu’nun eski başkanlarından Behçet Çomakoğlu, ısrarlara dayanamadı ve kendini piste attı. Yüksek İnşaat Mühendisi Orhan Bozkurt da Çomakoğlu’na tempo tutarak eşlik ediyor. Karede, Denizli’nin tanınan gazetecilerinden Hüsne Okumuş da yer alıyor.


“DUR POZ VEREYİM” DEDİ AMA…
Denizlispor’un eski kalecilerinden Yalçın Göksel ve eşi Avukat Neşe Göksel bir davetteler. Fotoğraf çekileceğini fark eden Yalçın Göksel, “dur poz verelim” dese de o anlar fotoğraf karesine böyle yansıdı.

ESNAF DERNEKLERİ YÖNETİMİ
Esnaf Dernekleri’nin genel kurul toplantısının ardından yönetim bu hatıra fotoğrafını çektirdi. Yönetim, genel kurula çiçek gönderenleri de unutmamış, pozu çiçeklerin arasında vermiş.


ROMANTİK DANS
Denizli’nin renkli simalarından olan Diş Hekimi İbrahim Çengel ve eşi, katıldıkları bir davette kendilerini çalan romantik müziğin ritmine kaptırmış. Kalabalık piste aldırmayan Çengel Çifti’nin mutlulukları gözlerinden okunuyor.


ELLERİYLE BESLEDİ
Tusan Otel’de eğlencenin doruğa tırmandığı bir gecedeyiz bu kez. Defterdar Nihat Yalaz, mükelleflerinden biri olan işadamı Yüksel Kaşıkçı’yı elleriyle besledi, ortaya da bu ilginç kare çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı