REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

8 Ekim 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-nostalji-fotograflar-anilar-cengiz-akhisar-h
Fotoğraf sanatçısı Cengiz Akhisar’ın vizöründen anıları tazelemeye devam ediyoruz. İşte geçmişten bir demet anı fotoğrafı daha…

ic-3

YEĞEN SEVGİSİ
Denizli’nin tanınmış işadamları Ali İnceoğlu ve Adnan İnceoğlu, mutlu mu mutlu… Neden mi? Hemen söyleyelim. Mutluluğun kaynağı ilk yeğeni kucaklamak. Fotoğraftaki minik bebek ise Murat Karadağ.

ic-7

MOLA KEYFİ
Denizlili bir grup Antalya gezisinden dönüyor. Araç, Antalya-Fethiye karayolundaki Söğüt kavşağında mola verdiğinde, soğuk havaya aldırmadan kendilerini dinlenme tesisinin bir köşesine atan Abdulgaffar Nemutlu (solda), Hüseyin Erikoğlu (ortada) ve Turhan Ülkü (sağda) mola keyfini böyle çıkardı.

ic-21

PAMUKKALE TEPELERİ
Bakmayın bugün beyaz cennet Pamukkale’yi çevreleyen tepelerin çam ağaçlarıyla kaplı olmasına… Bir zamanlar böyleydi ve dönemin Denizli Valisi Hayri Güler, sık sık bölgeye gidip incelemeler yapıyor, kamu görevlileriyle bölgenin nasıl ağaçlandırılacağına kafa yoruyordu.

ic-23

DOSTLAR BİR ARADA
Denizli iş dünyasının tanınmış isimleri bir arada. Kimler mi var? Hemen sayalım… Soldaki grupta Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habip Yıldız, Denizli sanayisinin duayenleri Bekir Karakurt ve Esat Sivri; sağdaki grupta ise Denizli Ticaret Odası eski Genel Sekreteri Ramazan Sözgen, Denizli Ticaret Odası eski Başkanı Yusuf Sarıkaya, Denizli Ticaret Borsası eski Başkanı İlter Panayır ve işadamı Halil Narin yer alıyor.

ic-32

EĞLENCEYE DE İŞE DE ZAMAN VAR
Meral Doğu, 1980’li yıllarda Denizli’ye Turizm Müdürü olarak hizmet verdi. Altan Doğu ise bir dönemin mutfak eşyaları devi, Denizli sanayisinin öncü kuruluşlarından Emsan’da üst düzey yönetici olarak görev yaptı. Doğu çifti, yoğun iş temposuna rağmen eğlenmeye de zaman ayırmasını biliyordu.

Yorumlar

KAMİL TUKSAL   -  Bağlantı 8 Ekim 2014, 16:04

Sevgili Altan Abi ve Kıymetli Eşi Meral Hanım,

Kariyer yolculuğumda büyük desteği olan Altan abimi rahmetle anıyor… kıymetli Meral hanımada mutlu ve uzun bir ömür diliyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı