REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

17 Ekim 2018 Çarşamba


Denizli’nin yakın tarihini barındıran arşivlerden bu hafta yine çok özel kareler çıktı. İşte bu çok özel fotoğraflar ve öyküleri.


İŞADAMI ERİKOĞLU, SENATÖR DURUL İLE BİRLİKTE
İşadamı Nuri Erikoğlu ve Senatör Mehmet Emin Durul ile eşleri Gar Gazinosu’nda düzenlenen bir davette buluştu. Denizli’nin bir dönem neredeyse tüm önemli organizasyonlarına ev sahipliği yapan Gar Gazinosu, bu çok özel toplantıya da imza atmıştı.


BAŞKAN YALAZ RESEPSİYONDA
Yıl 1982. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen resepsiyona katılanlar arasında Belediye Başkanı Nihat Yalaz, Dr. Nuri Özdemir ve eşleri de yer aldı.


ÇAMLIK’TA ANNELER GÜNÜ
Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Talat Dündar Saner, eşi Sezen Saner, avukat oğlu Fatih Saner ile Türk Sanat Müziği grubu bir arada. Anneler günü nedeniyle 2000 yılında Çamlık’ta gerçekleştirilen etkinlik çok özel anlara sahne oldu.


HUKUKÇULAR KURTLARINI DÖKTÜ
Yıl 1989. Hukukçular, baloda bir araya geldi. Yoğun geçen yılın yorgunluğun atanlar arasında Avukat Ergül Aykol, Av. Hasan Altın, İbrahim Altın, Hürriyet Kızılhisar, Mürüvvet Altın, Tülin Altın, Diş Hekimi İsmail Kızılhisar da yer aldı. Koru Motel’de düzenlenen balo renkli anlara sahne oldu.


NE SÖYLEDİYSE İKNA EDEMEDİ
Milletvekili İsmail Şengün ile Koru Motel kurucularından Orhan Koru, katıldıkları bir davette hummalı bir sohbetin içindeler. Konuyu bilmiyoruz ama Milletvekili Şengün, ne söylediyse Orhan Koru’yu ikna edemedi, bunu biliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı