REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

31 Ekim 2018 Çarşamba


Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflarla çıktığımız Geçmiş zaman olur ki! yolculuğumuza devam ediyoruz.


KAN AİLESİ DAVETTEN DÖNÜYOR
Mimar Aydoğan Kan ve öğretmen eşi Canan Kan, katıldıkları davetten ayrılıyorlar. Gecenin ilerleyen saatleri olması nedeniyle uyuyan küçük kızları babasının kucağında uykusuna devam ediyor.


YILLAR SONRA AYNI SIRALARDA
Belediye Başkanı Hasan Gönüllü, Denizli Belediyesi’nin başşoförü olan Muammer çolak’ın nişan törenine katılmak için Hisar Köyü’ne gitti. Nişan ilkokulda olunca, başkana da okul sıralarında oturmak düştü. Başkan Gönüllü’nün hemen yanında ise Muammer Çolak’ın babası Ahmet Çolakoğlu bulunuyor.

DANSA FOTOĞRAF MOLASI
Diş Hekimi Okyar Gereli ve eşi Engin Gereli, Dr. Volkan Kiper ve eşi Ayla Kiper ile Dr. Ahmet Payzanoğlu ve eşi Filiz Payzanoğlu katıldıkları bir davette hep birlikte pistteler. Bu eğlenceli grup, dansa fotoğraf arası verdikten sonra eğlenceye kaldıkları yerden devam ettiler.


MİLLETVEKİLİ AYKURT VE AİLESİ
DYP Denizli Milletvekili Kemal Aykurt siyasete atılmadan önce başarılı bir avukattı. Aykurt, bir yakınlarının düğün töreninde eşi Fevziye Aykurt ve oğlu Bilgehan ile birlikte. O zamanların küçük şirin çocuğu Bilgehan şimdilerde ise tam bir delikanlı.


KARA KARA DÜŞÜNÜYOR
İnşaat Mühendisi Asım Aykurt, Kerime Zingal ile nişanlanıyor. Nişan töreninde ortaya çıkan bu fotoğraf ise her türlü yoruma açık. Asım Aykurt’un “Ne yaptım ben” diye düşündüğünü söyleyenler de oldu, “nihayet mutlu sona ulaşıyorum” diyerek sevindiğini düşünenler de var. Biz de yoruma açık bir fotoğraf olarak arşivlerden çıkarıp, siz okurlarımıza sunuyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı