REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

21 Kasım 2018 Çarşamba

 


Arşivlerden derlenen fotoğraflarla Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız zaman yolculuğuna devam ediyoruz.


MUTLU AİLE TABLOSU
Denizli Basma Sanayi’nin uzun yıllar muhasebe müdürlüğünü yapan Hasan Ergül, eşi Nursel Ergül ve biricik kızları Işıl, mutlu aile tablosu çiziyor. Ergül Çifti’ne biz de “mutluluğunuz daim olsun” diyoruz.


USTALARIN BULUŞMASI
Denizli’nin ustalarının buluşmasının belgesi bu kare. Duayen gazetecisi rahmetli Kemal Tartılacı, gazeteci Muharrem Aydın ve Fotoğraf Sanatçısı Cengiz Akhisar bir aradalar. 1986 yılında gerçekleştirilen bu akşam yemeği buluşmasında bol bol sohbet ve eğlence vardı.


BU MASA DAVETİN NEŞE KAYNAĞI OLDU
Denizli’nin tanınmış işadamlarından Sedat Babüroğlu ile eşi Beyhan Babüroğlu, Şükrü Türkmen ve eşi, Mehmet Ege ve Turgut Dalaman katıldıkları bir davette aynı masada buluştular. Sohbet koyu ve esprili olunca, davetin de neşe kaynağı oldular.


RAHMETLE ANIYORUZ
Avukat Kemal Kaya ve eşi Gülbin Kaya katıldıkları davette kendilerini piste attılar ve gönüllerince eğlendiler. Çok genç yaşta hayata veda eden Kemal Kaya iki kız çocuğu babasıydı. Kaya’nın kızları şimdi bankacı oldu.


GAZETEDEKİ HABER NE ACABA?
İşadamı Mustafa Beyşehirli, Av. Güneş Can, Av. Mehmet Ünal ve eşi Cemile Ünal, Av. Hasan Himmetli ve eşi Şekibe Himmetli bir davette buluştular. Ancak, Güneş Can ve Mehmet Ünal, ellerine geçirdikleri gazetedeki haber ilgilerini çok çekmiş olacak ki, gruptan kopmuşlar ve büyük bir dikkatle haberi okuyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı