REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

5 Aralık 2018 Çarşamba


Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız tarihte yolculuğumuz sürüyor. Bu hafta da sizlere çok özel kareler sunuyoruz.


YATAĞAN’DA YALNIZCA BIÇAK ÜRETİLMİYOR
Yatağan, Denizli’nin bıçaklarıyla ünlü bölgesi. 1982 yılında düzenlenen Yatağan üretimi el aletleri sergisini gezenler arasında Vali Sami Sönmez, Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Özcan ve protokol üyeleri yer aldı.


KEYİFLİ SOHBET
Gazeteci Osman Nuri Boyacı, Sarraf Savaş Tetik, turizmci Halit Polat ve eski Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz katıldıkları bir davette ayaküstü sohbet ediyorlar. Yüz ifadelerine bakılırsa, bir hayli eğlendikleri gözleniyor.


GÜNDEM EKONOMİ
İşadamları Osman Aydınlı, Ali Baysal, Süleyman İlgeri, Abdülkadir Uslu, Mustafa Yenican, Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen toplantıya katıldılar. Konuklar işadamı, toplantı da ekonomi üzerine olunca bir hayli hararetli bir buluşma gerçekleştirildi.


ÇANKAYA KÖŞKÜ’NÜN DENİZLİLİ KONUKLARI
Ankara Çankaya Köşkü’nün Denizlili konukları. Denizli Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Şeref Hazer, Saim Öztürk, Hasan Himmetli, Nimet Erdoğan, Tülay Gökmen ve Cengiz Akhisar, 1992 yılında Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i ziyaret etti. Yöneticiler, Görme Engelliler Okulu’nun temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Demirel’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.


İŞADAMLARI KOKTEYLDE
Denizlili işadamları kokteylde buluştu. Gökçen Akça, İsmail Sözkesen, İrfan Özen, Gültekin Akça ve İhsan Cem kokteyle bol bol sohbet etti, yoğun iş stresinden uzaklaşma imkanı buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı