REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

12 Kasım 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-nostalji-anilar-fotograflar-cengiz-akhisar-h

Ne geçmişi geri getirmek ne de zamanı durdurmak mümkün. Ama dünden kalan fotoğraf kareleriyle o günleri gülümseyerek anımsayabiliriz.

ic-11

HUKUKÇU – MİMAR DOSTLUĞU
Denizli’deki birçok düzenleme ve yapıda imzası bulunan Mimar Yüksel ve eşi Hayriye Hanım ile hukuk camiasının kıdemlilerinden Avukat Mehmet Ünal ve eşi Cemile Hanımı, bir akşam yemeği sonrası oturmuş sohbet ederken yakaladık. Biz de deklanşöre dokunup o anı ölümsüzleştirdik…

ic-14

İDDİALI PARTİ
Mimar Metin Saydal, Emsan’ın yöneticilerinden Altan Doğu ve işadamı Yüksel Bağbaşlıoğlu, zaman zaman bir araya gelip iddialı kağıt oyunlarıyla günün yorgunluk ve stresini atarlardı. Yine öyle bir gün ve oyun iddialı mı iddialı. Masadakilerden hiçbiri yenilen olmak istemiyor. Noter Necati Kaymakçı ile Muammer Görümlü ise, en az onlar kadar heyecanlı. Hem de oyunu ayakta izleyecek kadar…

ic-2

DENİZLİ’DE BULAMADILAR, NAZİLLİ’DEN GETİRDİLER
Denizli Basma Boya Sanayi’nin (DEBA) parlak dönemleri… Müşteri memnuniyeti zirve yapmış. Bunlardan İstanbullu olan hayırsever DEBA müşterisi, adağının Denizli’de kesilmesini ve fabrika işçilerine yemek olarak ikram edilmesini, adak için kesilecek hayvanın da deve olmasını istiyor. Ancak kesilecek deve Denizli’de de bulunamaz ve Nazilli’den getirtilir. Kesim öncesi o yıllarda DEBA yöneticisi olan Hasan Ergür ve fabrikanın çalışanlarının pozu ise bugün kapısında kilit asılı olan fabrikadan bir anı olarak elimizde kaldı.

ic-3

BACANAKLAR SOFRASI
Mesleğinin duayenlerinden Dişhekimi Cemil Özdöl, yoğun tempoda çalışır ama yorgunluk atacak sohbet ortamlarını da bir şekilde yaratmasını bilir. Örnek mi? İşte bu fotoğraf… Bize de eşi Rana Hanım, baldızı Hülya Hanım ve bacanağı Hikmet Akaslan ile birlikte keyifli bir akşam geçiren Cemil Beye “afiyet olsun” demek düşüyor.

ic-10

BAŞ BAŞA
Dr. Ali İhsan Kalaycıoğlu ve eşi Tülay Kalaycıoğlu, bir akşamı kendilerine ayırmış baş başa yemek yemenin keyfini çıkarıyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı