REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

19 Kasım 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-nostalji-fotograflar-anilar-cengiz-akhisar-h

Zaman su gibi akıp gitti, küçükler büyüdü. Görevi değişenler, çalışma hayatına nokta koyanlar ve aramızdan ayrılanlar oldu. İşte onlardan bir demet…

ic-1

BİR YÖNETİCİ OLDU, DİĞERİ KANADA’YA GELİN GİTTİ
Fotoğraf karesindeki minikleri tanıyan var mı? Haydi sizleri çok zorlamadan ipucu verelim. Ülgen ve Name desek… Bilgi yetersiz mi? O zaman Sivri soyadını da ekledik. Hala tanıyamayanlar varsa, “Nilgün ve Halim Sivri’nin çocukları” diyerek, tanıtım faslını bitiriyoruz. Gördüğünüz minikler büyüdü, evlenip yuva bile kurdular. Halim Bey’in oğlu Ülgen yanında ve DİTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi olarak iş dünyasına ısınıyor. Name ise Kanada’ya gelin gitti.

ic-4

SIKI PAZARLIK
1996-2003 yılları arasında Denizli Valisi olan Yusuf Ziya Göksu, tuttuğunu koparan bir idareciydi. Fırsatını bulduğunda sonucunu alıncaya kadar çaba harcardı. Nitekim görev yaptığı yıllarda işadamlarını ikna edip, çok sayıda okul yaptırmayı başardı. Yine böyle bir an ve bu kez markajında işadamı Mustafa Kaynak var.

ic-10

BAŞKAN’DAN VEKİLE…
1989-1999 döneminde Denizli Belediye Başkanı olan Ali Marım, aynı zamanda Denizlispor’un başkanlığını da yaptı. Kulübe sağladığı katkılar unutulmayan Marım, maddi kaynak yaratabilmek için de çok çabaladı. İşte bunu anlatan bir kare… Milletvekilliği sona erince Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen ANAP’lı İsmail Şengün’ü yakalamış bırakmıyor. Şengün’e plaket ve Denizlispor flamasını veren Marım, “Sıra sizde, siz ne vereceksiniz?” diye soruyor.

ic-17

BU KAREDEN BİR İSİM EKSİLDİ
Bu paylaşım meslektaşlarımızdan… Genç yaşta kalp krizine yenik düşen İsmail Akça (solda), Egeyön Dergisi Sahibi Ahmet Deda (ortada), DRT ve Denizli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kaya (sağda) ve hemen arkalarında emekli eğitimci Cemal Ataman bir arada.

ic-40

GENÇLİK BAŞIMIZDA DUMAN
Şimdilerde köşesine çekilen sosyal demokrat kesimin Denizli’deki önde gelen isimlerinden İnşaat Mühendisi Salih Basmacı ve yıllarca eğitime hizmet verdikten sonra emekli olan eşi Mehpare Hanım, bir etkinlikte döktürüyorlar. Gençliğin verdiği enerjiyle o akşam hiç oturmadılar dersek abartmış sayılmayız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı