REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

24 Aralık 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-nostalji-anilar-fotograflar-cengiz-akhisar-h

Bu hafta sizleri 1970 ve 1980’li yıllara götürüyoruz. İşte o yıllardan siyah-beyaz ve renkli fotoğraflardan oluşan bir demet. Dostları sevgiyle yad etmek için de bir fırsat…

ic-4
VALİ BEY ÇOK CİDDİ
1970’li yılların ikinci yarısından bir fotoğraf karesi… Protokol masasındaki isimler dönemin Tugay Komutanı Tuğgeneral İbrahim Akıncı (solda), 1975-1977 yılları arasında görev yapan Vali Hayri Güler ve eşi Sevgi Güler. Akıncı, objektifimize gülümserken, Vali Güler ise ciddi mi ciddi.

ic-6
AFİYET ŞEKER OLSUN
Denizli iş dünyasının iki güzide ismi bir arada. Uzun yıllar Dentaş Genel Müdürlüğü görevini yürüten Turan Ülkü ve işadamı Musa Kazım Manasır, bir kokteylde sohbet ederken, bir yandan da kanepelerin tadına bakıyorlar. Ülkü ve Manasır’ın ellerindeki bardaklar ise alkolsüz içecekle dolu.

ic-7
ROTARY’NİN KONUKLARI
1978 yılında kurulan Denizli Rotary Kulübü, bir dönem toplantılarında kent protokolünü de konuk ediyordu. İşte o toplantılardan biri… Konuklar ise 1985-1990 yılları arasında görev yapan Vali Necati Bilican ve eşi Nazan Bilican ile dönemin Denizli Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu ve eşi Binnur Tıkıroğlu…

__________________________________________________________

gamatex-reklam

__________________________________________________________

ic-11
HEY GİDİ YILLAR HEY…
Bu fotoğrafa bakıp “hey gidi yıllar hey” dememek olası mı? (soldan sağa) Engin Gereli, Okyar Gereli, Müjdat Keçeci, Nilgün Keçeci, Özlem Erikoğlu, Sedat Erikoğlu bir tarafta… Diğer tarafta ise Saadet Erikoğlu, Ahmet Nuri Erikoğlu, Halim Sivri, Engin Çaputçu ve Mustafa Çaputçu… Dostların anıları tazeleyen bu karede yer alan, ancak aramızdan ayrılanları bir kez daha rahmetle anıyoruz.

ic-33
DOSTLARIN MUHABBETİ
Bir dönem Denizli sanayisinin önde gelen kuruluşlarından olan Emtaş Kalem Fabrikası’nın kurucularından Ergün Önen (solda) ve Denizli basınının duayeni basın şeref kartı sahibi Erol Özbal, bir kokteylde bir araya gelmiş sohbet ediyor. “Ergün Bey, Erol Bey” diye seslendiğimizde de bize bu pozu verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı