REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

29 Kasım 2017 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki ile zamanda yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta da sizlere birbirinden özel fotoğrafları hikayeleriyle birlikte sunuyoruz.


AYGÖREN BAŞKANLIĞI ZEYBEKCİ’YE DEVREDİYOR
2004 yılında yapılan yerel seçimler tamamlandı, kazanan AK Parti’nin adayı Nihat Zeybekci oldu. Başkan Ali Aygören, görevi yeni Başkan Zeybekci’ye törenle teslim etti. Şu anda Ekonomi Bakanı olan Nihat Zeybekci, çiçek verdiği Aygören’den şehrin yönetimini devraldı, ardından da önce milletvekili, daha sonra da bakan oldu. Siyasetteki başarılı sürecini devam ettiren Zeybekci’ye devir teslim töreninde eşi Ayşen Zeybekci, dönemin AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe ve şimdi milletvekili olan dönemin İl Başkanı Şahin Tin de eşlik etti.


ÖZKARDEŞ KİME KADEH KALDIRIYOR?
Denizli’nin renkli simalarından İşadamı Metin Özkardeş, katıldığı bir davette kadeh kaldırıyor. Aramızdan ayrılan Özkardeş’in kiminle kadeh kaldırdığı bizde saklı kalsın ama o gece çok eğlendiğini söyleyelim.

 


BEKLEME SALONUNDA MOLA
Tusan Motel’de gerçekleştirilen bir etkinliğe katılan Kemal Kasapoğlu, Nevzat Özel, Niyazi Bağcıoğlu ve eşleri, organizasyonun başlama saatini beklerken, zamanı sohbet ederek değerlendirdiler.


SAYGIYLA ANIYORUZ
Kısa süre önce aramızdan ayrılan Avukat İsmet Kayhan ve 2014 yılında hayatını kaybeden Avukat Mehmet Deligöz bir davette birlikteler. Objektiflere poz veren ve geriye bir anı bırakan Deligöz ve Kayhan’a bir kez daha Allah’tan rahmet dileriz.


TARTILACI’DAN İNCİLER
Denizli’nin en renkli isimlerinden biriydi Gazeteci Kemal Tartılacı. Nüktedan kişiliği ile tanınan rahmetli Kemal Tartılacı, Tusan Motel’de gerçekleştirilen basın balosunda aldı eline mikrofonu, zaman zaman güldürdü, zaman zaman düşündürdü. Denizli basın camiasının en etkili isimlerinden biri olan Tartılacı, uzun yıllar cemiyet başkanlığı da yapmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı