REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

12 Şubat 2015 Perşembe

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-fotograflar-anilar-mazi-nostalji-cengiz-akhisar-h

Cengiz Akhisar’ın objektifinden bu hafta da geçmişe yolculuğu sürdürüyoruz. Fotoğraf karelerinde kimler yok ki…

ic-04

VALİ BEY TEFTİŞTE
Vali Recep Yazıcıoğlu, Denizli’de çok kısa sayılabilecek bir süre görev yaptı. 2003’ün Şubat ayında göreve başladı ve aynı yılın Eylül ayında trafik kazasında yaşamını yitirdi. Görevde kaldığı 7 ay içinde makamında doğru dürüst oturmadı desek yeridir. İlçe ilçe, belde belde, köy köy gezdi. Dağlarını, akarsularını gördü. Sık sık çıktığı ilçe gezilerinde teftişi de elden bırakmadı. İşte bunlardan birisi ve Acıpayam Devlet Hastanesi teftiş ediyor. Yanında ise hastane yönetimi ve dönemin Acıpayam Belediye Başkanı Sefer Demir var.

ic-3

PARİS TURU
Cengiz Akhisar, gezmeyi çok sever. Hele bir de yurt dışı olursa bayılır. Fransa’dan Uzakdoğu’ya, Suudi Arabistan’dan ABD’ye epey ülke gezdi. İşte bu gezilerden birisi. Bu fotoğraf karesi, bir dönem DEHA TV’de ortaklık yaptıkları Mustafa Kaya ile birlikte çıktıkları Avrupa turunun Fransa’da durağında çekildi. İki dost, Paris caddelerini arşınlamaktan yorulup soluklanalım diye oturduklarında, atıra olsun diye de bu pozu verdiler.

ic-1

ABDÜLKADİR USLU’YU HİÇ BÖYLE GÖRDÜNÜZ MÜ
Denizli sanayisinin bir dönemine damga vuran, Denizli Sanayi Odası ve Denizli İhracatçılar Birliği başkanlıkları yapan, halen Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı olan Abdülkadir Uslu’nun bakmayın şimdilerde uslu uslu oturduğunu. Eğlenceyi çok seven Abdülkadir Bey, bu fotoğrafta da görüldüğü gibi bulunduğu ortama Dr. Murat Aslan ile birlikte neşe saçıyor. Dr. Mehmet Karakaya, işadamı Şevket Karakurt ise, bu ikiliye alkışla tempo tutarak eşlik ediyor.

ic-4

YEDEK KULÜBESİNDE OYUNCU KALMADI
Yıl 2000 ve 10 Nisan Polis Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen bir etkinlik. Sahada Denizlili gazeteciler ile Emniyet Müdürlüğü’nün takımı maç yapıyor. Gazeteciler, antrenmansızlıktan fazla sakat verince ve yorulanları yerini yedek bekleyen arkadaşlarına bırakınca, yedek kulübesi bir anda boşaldı. Onların yerine de Cengiz Akhisar, Osman Nuri Boyacı, Hüseyin Yoldaş, Emin Barıner, İsmail Ergün, Mustafa Çivi ve Fikri Tüfekçi oturdu.

ic-9

ÇOK AMA ÇOK ESKİLERDEN…
Bu fotoğraf karesiyle epey eskiye götürmek istedik. Denizli Devlet Hastanesi’nin eski Başhekimi Dr. Samim Gök ve arkadaşı mimar Metin Saydal, katıldıkları bir davette dostlarının isteğini kıramayıp piste çıktı. Anımsadığımız kadarıyla da çiftetelli oynayarak, deyim yerindeyse döktürdüler. Bu fotoğraf yayınlarken Dr. Samim Gök’ü bir kez daha rahmetle anıyor, dostumuz Metin Saydal’a da sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı