REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

18 Mart 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-fotograflar-anilar-hatiralar-nostalji-cengiz-akhisar-hArşivden çekip çıkardığımız her fotoğraf ayrı bir dönemin izlerini taşıyor. Dostları özlem, sevgi ve saygıyla yad ettiğimiz bu karelere bir bakın… Sizce de öyle değil mi?

ic-6DAVETTE BİR ARAYA GELDİLER
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Nesa Tekstil’in sahibi Nevzat Özel ve eşi Sabiha Hanım ile Mercan Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar ve eşi Berna Hanım, bir davette aynı masayı paylaştı

ic-15ESKİMEYEN DOSTLUK
Denizli hukuk camiasının duayen ismi Atilla Sezener, DEBA’nın kurucusu işadamı Esat Sivri, İsmail Samanlıoğlu, Türkiye’de az sayıdaki Basın Şeref Kartı sahiplerinden birisi olan Denizli Gazetesi’nin eski sahibi Erol Özbal’ı bir kokteylde sohbet ederken bulunca, o anı kaçırmayıp deklanşöre dokunduk. Yıllar sonra da sizlerle paylaşırken, eski ama eskimeyen dostları bir kez daha anıyoruz.

ic-20HEP YAN YANAYDILAR
Denizli sanayisinin duayenlerinden olan merhum Bekir Karakurt, işini bahane edip eşi ve ailesini ihmal edenlerden olmadı. Yoğun iş temposundan bir şekilde fırsat yaratmasını bilen Bekir Bey, yine böyle anlardan birisinde eşi Fahriye Karakurt ile birlikte görülüyor.

ic-25SAÇLARDA AK YOKKEN…
Denizli Sanayi Odası eski Başkanı İşadamı Ali Yavuzçehre (sağda), hemen yanında Denizli’nin önde gelen işadamlarından Orhan Abalıoğlu ve ortak dostları Dr. Vehbi Esenlik bir araya gelmiş, keyif yapıyorlar. Ali Bey, her zamanki centelmenliğiyle ev sahibi konumunda. Fotoğraf ne zaman çekilmiş diye soruyorsanız, yanıtımız “henüz saçlarına ak düşmemişti” şeklinde…

ic-27AVUKATLAR İLE DOKTORLARIN FUTBOL TAKIMLARI
Yer o dönem adı Şehir Stadı olan bugünkü Atatürk Stadı. Zemin toprak. Hani zımpara gibi desek yeridir. Zaten düşenin vücudunda kanama kaçınılmazdı. Buna rağmen doktorlar ile avukatlar, burada maç yapmayı göze aldı. Avukatların bu maça nazlanmadan çıkmalarındaki tek etken, “yaralansak da doktorlar sahanın içinde” düşüncesiydi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı