REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

1 Nisan 2015 Çarşamba


denizli-gecmis-zaman-olur-ki-fotograflar-anilar-nostalji-cengiz-akhisar-hFotoğraf sanatçısı Cengiz Akhisar’ın objektifinden geçmişe yolculuğa bu hafta da devam ediyoruz.

ic-2
ŞEKERİNİZ YÜKSELMESİN!
Türk Diyabet Cemiyeti Denizli Şubesi, diyabet hastalarına hizmet konusunda gerçekleştirdiği çalışmalarıyla önemli bir görevi yerine getiriyor. Ücretsiz ölçümden diyabetle mücadeleye kadar birçok konuda destek sağlayan Türk Diyabet Cemiyeti Denizli Şubesi ‘nin Başkanı Dr. Galip Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri Dr. Ali İhsan Kalaycıoğlu, Av. Abdullah Küçükuysal, Mustafa Usluca ve Cengiz Akhisar bir arada görülüyor.

ic-5
CUMHURİYET’İN 75. YILI YÜRÜYÜŞÜ
Cumhuriyet’in 75. kuruluş yıldönümü, 1998 yılında düzenlenen birçok aktiviteyle görkemli şekilde kutlanmıştı. Kutlamalar kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden birisi de Cumhuriyetin 75. Yılı Yürüyüşü’ydü. Bu yürüyüşe katılan işadamı Faruk Alyaz, Cumhuriyet coşkusunu böyle yaşadı.

ic-7
ŞİMDİ EĞLENCE VAKTİ
Binalarda kullanılan iskelelerin üretiminde Denizli’den de söz sahibi bir firma var; Gökdelen İskele Kalıp Sanayi Ticaret Limitet Şirketi… Firmayı Türkiye markası yapan Ömer Çengel, iş dünyasının mütevazı isimlerindendir. En fazla zamanını da iş ve ailesi alır. İşte böyle anlardan birisinde eşi Emine Hanım ile dans ederken yakaladık onu. Çengel çifti gülümseyerek objektifimize baktı, biz de deklanşöre dokunduk.

ic-13
DUAYENLER BİR ARADA
Denizli sanayisinin temel direklerinden ve iş dünyasının duayeni Bekir Karakurt ile Denizli’nin en eski hekimlerinden Nazım Tuğrul, bir zamanlar Pamukkale’nin konaklama tesislerinden Tusan Motel’de bir araya gelmiş, ufaktan kaynatıyorlardı. Bizi görünce susup, poz vermekle yetindiler.

ic-26
DİŞİNİZE GÖRE DEĞİLİZ
Denizli Barosu ile Diş Hekimleri Odası futbol takımları maça çıkmaya hazırlanırken, kaptanlar Avukat Müjdat Keçeci (solda) ve Diş Hekimi Osman Eren karşılaşma öncesi bir yandan hatıra fotoğrafı çektirdi, diğer yandan hoş bir şekilde atıştı. Bu atışmaya son noktayı Keçeci şu sözlerle koydu: Osman Bey, herkesin dişini çekebilirsiniz. Ama dikkat edin biz dişinize göre bir rakip değiliz!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı