REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

8 Nisan 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-anilar-hatiralar-nostalji-fotograflar-cengiz-akhisar-h1970’li yıllardan siyah-beyaz, 1980 ve 1990’lı yıllardan renkli fotoğraf kareleriyle bu hafta da geçmiş zaman olur ki diyoruz.

ic-1

AİLE YÜRÜYÜŞTE
Denizli sanayisinin duayen ismi merhum Ahmet Nuri Erikoğlu (ortada), kızı Nilgün Keçeci’yi takmış koluna, önde ise damadı Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile birlikte Çamlık Mesireliği’nde yürüyor. Biz de güzel bir anı olarak bu fotoğrafı sizlerle paylaşaım istedik.

ic-3
ERKEN VEDA ETTİ
Avukat Mehmet Deligöz… Üyesi bulunduğu Denizli Barosu’nun 1998-2002 döneminde Başkan Yardımcılığını da yaptı. Ancak, geçen yıl geçirdiği beyin kanamasının ardından bir daha ayağa kalkamadı ve aramızdan ayrıldı. Eşi Şükran Hanım ile dans ederken görülen Mehmet Deligöz’ü bu vesileyle rahmetle anıyoruz.

ic-5
BÜROKRATLAR VE İŞADAMLARI BİR ARADA
Oğuz Kağan Köksal, 24 Şubat 1992 – 1 Kasım 1995 tarihleri arasında Denizli Valisi olarak görev yaptı. Halen AK Parti Milletvekili olarak Kırıkkale’yi parlamentoda temsil eden Oğuz Kağan Köksal, aynı zamanda TBMM Savunma Komisyonu Başkanlığını da sürdürüyor. Denizli’ye ilk atandığında bazı bürokrat ve işadamlarıyla bir araya gelen Köksal, görev yapacağı ili öğrenmeye çalışıyordu. Masadakiler ise (Soldan sağa); Dr. Atilla Bozkurt, Arif Gören, Cafer Sadık Abalıoğlu, dönemin Denizli Belediye Başkanı Ali Marım, dönemin Denizli Valisi Oğuz Kağan Köksal, Veli Çiftçi, dönemin Emniyet Müdürü İlhan Şener, Raşit Özkardeş, Münir Kuyumcu ve Suat Kuyumcu.

ic-28
DENİZLİLİ İŞADAMLARI EĞİTİME HEP DESTEK OLDU
Denizlili işadamlarının eğitime katkısı Türkiye’ye örnektir. Kazandığının bir bölümünü Denizli’ye harcayan, İstanbul’da olmasına rağmen memleketi Buldan’ı unutmayan işadamı Rüştü Akın da bu isimlerden birisidir. Yıl 1974… Dönemin Denizli Valisi Münir Güney (solda), hemen yanında Rüştü Akın ile Buldan’a yapılacak Akın Lisesi’nin protokolünü imzalayan Rüştü Akın. Tanıklar ise işadamı Rıdvan İnceoğlu, gazeteciler Kemal Tartılacı ve şimdi Hürriyet Gazetesi’nde görev yapan Mustafa Eşmen da o protokolü imzaladılar.

ic-29
EKİP BİR ARADA
Bu fotoğraf 1988’deki Cumhuriyet Balosu’na ait… Fotoğraf karesindekiler Sevim Marım, Ali Marım, Sevim Ataman, Hüsamettin Ataman, Hikmet Çomakoğlu, Behçet Çomakoğlu ve Erdal Çam.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı