REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

22 Nisan 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-fotograflar-anilar-hatiralar-nostalji-cengiz-akhisar-h

Fotoğraf sanatçısı Cengiz Akhisar’ın objektifinden 1970’li yıllara kadar uzanan bir yolculuğa çıkarıyoruz sizleri.

ic-2

HESAPLI ADIMLAR
Serbest muhasebeci Hasan Oranlı, mesleğinde yılları geride bıraktı. Mesleği gereği tam bir hesap uzmanı olan Hasan Bey, nerede daha rahat hareket edeceklerini hesaplayıp dans pistinde bile ona göre yerini almış. Eşi PakizeHanım’a düşen ise sadece ona ayak uydurmak.

ic-4

EMSAN-KANARYA DOSTLUĞU
Çamlık Mesireliği’nde çekilen bu fotoğrafta; Kanarya Şirketler Grubu kurucularından Mehmet Hilmi Erdoğan, Mehmet Çalıdan, Emsan’ın kurucularından Remzi Boztepe, Melek Çalıdan ve Fatma Erdoğan bir arada.

 

ic-8

BIÇKIN DELİKANLILAR
1970’li yılların modasıydı İspanyol paça pantolonlar. Gömleklerin yakasını ise ceketin üzerine çıkarmak da gençlerin vazgeçemedikleri bir alışkanlıktı. Bu akımın Denizli’deki öncüleri ise (soldan sağa) Mehmet Dinçsoy, Fuat İnceoğlu, Sedat Babiroğlu, Lütfi Elvan, İsmet Abalıoğlu, Baki Abalıoğlu’ydu.

ic-19

BEYLER NE KAYNATIYORSUNUZ?
Faber Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya ile Başarı Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz’ı koyu bir sohbete dalmışken yakaladık. Ne konuştular? Biz de merak ettik, sorduk. Fakat ser verip sır vermediler.

ic-24

TANSU HANIM TEMEL ATIYOR
Tarih 20 Mayıs 2000… Yer Demokrasi Meydanı… Bir dönem Türkiye’yi yöneten DYP lideri Tansu Çiller, partisinin Denizli İl Binası’nın temel atma töreninde. Onu izleyen gazeteciler; Osman Nuri Boyacı, Hacı Selamoğlu, Hüseyin Özgenç, Yalçın Bağbozan ise anı kaçırmamak için fotoğraf ve görüntü çekimindeler.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı