REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

29 Nisan 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-anilar-hatiralar-fotograflar-cengiz-akhisar-hBugün aramızda olmayan dostların da yer aldığı fotoğraf kareleriyle geçmişe doğru bir yolculuğa çıkarıyoruz sizleri.

foto-11
JÖN POZU
AK Parti Denizli İl Başkanlığı koltuğuna ikinci kez oturan Şahin Tin, bu görevinden önce de MÜSİAD Denizli Şube Başkanlığı yaptı. Bir organizasyonda yakaladığımız Şahin Tin, fotoğrafını çekme ricamızı karşılıksız bırakmadı ve bu pozu verdi.

foto-13
ÜZÜM KRALI’YDI
Tarımdan tekstile farklı sektörlerde faaliyet gösteren Akça Holding’in kurucusu Manisalı işadamı Osman Akça, Sarayköy’deki yatırımları nedeniyle sık sık Denizli’ye gelir, buradaki organizasyonlara katılırdı. Ölümünün 15. yılında rahmetle andığımız Ege’nin “Üzüm Kralı” Osman Akça, Vakıfbank’ın bir etkinliğinde plaketini alırken…

 

foto-16
VAKIFBANK ETKİNLİĞİNDEN BİR KARE
İsmail Şengün (sağdan ikinci), 12 Eylül sonrası Danışma Meclisi’nde Denizli Üyesi olarak görev yaptı. Ardından siyasete girdi ve MDP’den 17. dönem milletvekili seçildi. Sonra da ANAP’a geçti 18. dönem milletvekili olarak parlamentoda Denizli’yi temsil etti. Siyaset sonrası Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Şengün, dostları Süleyman İlgeri (solda), hemen yanında Halit Polat ve Meşhut Panayır (sağ başta) ile birlikte bankanın Denizli etkinliğinde görülüyor.

foto-17
TEŞEKKÜR PLAKETİ
Tekstil Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin düzenlediği gecede, sponsorlara plaketle teşekkür edildi. 1999 yılında düzenlenen gecenin sponsorlarından Hürsan Tekstil A.Ş.’nin Genel Müdürü Tevfik Başçeşme’ye teşekkür plaketini, Tekstil Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Ahmet Hulusi Dinçer verdi.

foto-27
DOSTLAR BULUŞMASI
Dostlar buluşmasından bir enstantane. Fotoğraf karesindekiler Onur Ergür, İhsan Cem, Hasan Ergür, Burhanettin Özkardeş, Orhan Koru ve Sinan Koru.

Yorumlar

hasan ergür   -  Bağlantı 1 Ekim 2022, 16:41

geçmiş günler !

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı