REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

22 Temmuz 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-201072015-h

Geçmiş zamanı, yaşanan güzel ve mutlu anları arşivimizden çıkan fotoğraflarla paylaşmaya devam ediyoruz.

foto-4

DR. KALAYCIOĞLU’NU UNUTMADIK
Bu yılın mart ayında geçirdiği kal krizi sonucu vefat eden Dr. Ali İhsan Kalaycıoğlu’nu (solda) özlüyoruz. Biliyoruz ki, meslektaşları ve dostları da özlüyor onu. Bu fotoğrafı yayınlarken kendisini sevgiyle yad ediyor, eşi Tülay Kalaycıoğlu’na da sabırlar diliyoruz. Masada bulunan Kalaycıoğlu çiftinin yakın dostu Dr. Mehmet Karakaya ve eşi Sündüz Karakaya’nın da kulaklarını çınlatıyoruz.

foto-2

FIKRACI ÜSTAD
Kemal Tartılacı… Denizli’ye basın mensubu ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak uzun yıllar hizmet verdi. Eşi Bahriye Hanım ile birlikte fotoğrafını paylaştığımız Kemal Abimizin nükteleri, fıkraları, Ramazan ayındaki manileri hala kulaklarımızda çınlıyor. Seni özledik be üstad…

 

foto-g-6

BU KAREDEN ÜÇ EKSİK VAR
Bir kokteyl… Denizli protokolü ile siyaset ve iş dünyasının temsilcileri burada. O gün çektiğimiz sayısız fotoğraf karesinden birisi de bu. (Soldan sağa) Metin Özkardeş, Dr, İsmali Gümüş, Dr, Samim Gök ve Veteriner Yarbay Kamil Eriş, sohbete fotoğraf çekme isteğimiz üzerine ara verip objektifimize baktılar. Bu fotoğrafı yayınlarken ebediyete göç eden Özkardeş, Gümüş ve Gök’ü rahmetle anıyor, Eriş’e de sağlıklı bir ömür diliyoruz.

foto-1

BİRAZ DA KENDİMİZE ZAMAN
Arşivi karıştırırken bu fotoğraf geçti elimize. Avukat Savaş Aydın ve eşi Yasemin Hanım, “bu akşamı da kendimize ayırdık” der gibi baktılar objektifimize. Biz de uzatmadık, fotoğrafımızı çekip ayrıldık. Yıllar sonra yayınlarken Aydın çiftine soruyoruz: Bu anı hatırladınız mı?

foto-10
BİZİM DE ARABAMIZ OLDU
Otomobil sahibi olmak şimdiki kadar kolay değil. Öyle bugünkü gibi taşıt kredisiydi, tüketici kredisiydi; yok böyle bir uygulama. Ya para biriktireceksiniz ya da eş dost borç verecek, sonra onlara ödeyeceksiniz. O nedenle otomobil sahibi olmak bir ayrıcalıktı. Hüseyin Sever ve eşi Nilgün Hanım da sahibi oldukları otomobilin önünde objektifimize bu pozu vererek, mutluluklarını bir yerde ölümsüzleştirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı