REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

24 Temmuz 2014 Perşembe

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-cengiz-akhisar-nostaljik-fotolar-h

Zaman su gibi akıp gidiyor. Geçmişi yad ederken “daha dün gibi” diyoruz çoğunlukla da… Geçmiş Zaman Olur ki’nin bu haftaki konuklarının yıllar önce objektife yansıyan halleri de öyle. Baktık, “daha dün gibi” demeden edemedik.

ic-11
ŞEKER GİBİ SOHBET
Hacı Şerif’in sahiplerinden Necip Helvacı varsa, oradaki sohbet şeker gibidir. Hele bir de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ile Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz masadaysa, muzipçe şakalar ve espriler sohbetin çeşnisi gibidir. Masanın ağır abisi ise emniyet camiasının “Mimar Sinan”ı olarak anılan Denizli eski Emniyet Müdürü Halil Tataş…

ic-2

DÜŞEŞ Mİ HEP YEK Mİ?
Bir dönem tavla iş dünyasının en fazla oynadığı oyunlardandı. Hayli de iddialı geçerdi oyunlar. Kimse kaybetmeyi, daha doğrusu tavlanın koltuğunu altına sıkıştırılmasını hiç istemezdi. Bu nedenle en çok dikkat edilen de zarların atılma şekliydi. İşte böyle bir karşılaşma… Masadakiler; Abidin İnceoğlu (solda) ile Osman Soylu. İkisi de aynı şeyi isyor: Kazanmak…

ic-3
BASIN BAYRAMI ANISINA
24 Temmuz, sözde basında sansürün kaldırıldığı bir gün. Sansürün kaldırılıp kaldırılmadığı su götürmez bir şekilde tüm örnekleriyle ortada durmasına rağmen, 106 yıldır 24 Temmuz aynı zaman “Basın Bayramı” diye de kutlanır. Biz de bugünü Denizli basınının duayen ismi Erol Özbal ile kutlayalım istedik. Yanında eşi Gülseren Özbal ile sahipliğini yaptığı yerel gazetede yıllarca köşe yazıları yazan, halen bir yerel gazetede yazmayı sürdüren ve sayıları düzineyi çoktan aşan kitaplar yazan Avukat Atilla Sezener.

ic-9
ESKİ VEKİLLER
Parlamentoda Denizli’ye temsil görevlerini tamamladılar. AK Partili Mehmet Salih Erdoğan 22 ve 23. dönem, CHP’li Mehmet Uğur Neşşar ise 22. dönem milletvekili olarak TBMM’de görev yaptılar. Erdoğan, vekillik sonrası Denizli’ye döndü. Neşşar ise başkente yerleşmeyi tercih etti.

ic-10

SADECE İŞİYLE İLGİLENİYOR
Yurdal Duman… Futbol tutkunu bir Denizlili. Uzun yıllar Denizlispor’da yöneticilik, bir dönem de başkanlık yaptı. Şimdilerde ise Denizlispor’dan uzak, tüm zamanınısahibi olduğu Cam-Pet Cam Petrol Motor San. Tic. A.Ş’ye ayırıyor.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı