REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

26 Kasım 2015 Perşembe

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-26-11-2015-h

Bu hafta sizler için siyaset, iş ve sanat dünyasından kareler seçtik. İşte anılarda kalan o fotoğraflarla geçmiş zaman olur ki…

foto-50

BİRAZ KÜL BİRAZ DUMAN O BENİM İŞTE
Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiiri “Biraz kül biraz duman o benim işte”yi nihavent makamında besteleyip, dillerden düşmeyen şarkıya dönüştüren ve 100’ün üzerinde besteye imza atan Avni Anıl, Denizli’yi çok sevenlerden biriydi. Avni Anıl, eşiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerin birisinde Denizli Belediyesi eski başkanlarından Ziya Tıkıroğlu ve eşi Binnur Hanım ile birlikte görülüyor.

foto-49
7 DEFA VERGİ REKORTMENİ OLDU

Nafiz Dirlik… Sağlığında yedi defa vergi rekortmeni olmuş, Denizli iş dünyasının duayen isimlerindendi. Son katıldığı ödül törenlerinin birisinde plaketini Denizli Sanayi Odası Meclisi eski Başkanı Süleyman İlgeri’nin elinde almıştı. Bu arada Dirlik’in kızı Nezihe Baltalı ve damadı Hürsan Havlu Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, merhum işadamının ismini yaptıracakları okulda yaşatacaklar.

 

foto-51

İŞADAMI – SANAYİCİ DOSTLUĞU
Siyasetçi ile iş dünyası temsilcilerinin yolu sıkça kesişir. Sohbetler bazen ayaküstü, bazen uzun toplantılar ve iş yemeklerinde olur. İşte bunlardan birisi… Eski milletvekilleri Kemal Aykurt (solda), tekstilci Salih Demirkan (ortada) ve Mehmet Gözlükaya (sağda) ile bir yemekte aynı masayı paylaştı. Bize de deklanşöre dokunmak kaldı.

foto-5

DOKTORLAR MASASI
Denizli Tabip Odası’nın epey eski tıp balolarından birisindeyiz. Aynı masayı paylaşanlar İsmail Çelik, Cengiz Baskan, Tahsin Kösemetin, Ali İhsan Kalaycıoğlu ve Mustafa Başöz… Keyifleri de hayli yerinde…

foto-1

UNVANLAR DEĞİŞTİ
Denizli’de bir açılış töreni… Ellerinde makas kurdelayı kesmeye hazırlananların o günkü unvanları ile bugünkü unvanları farklı. Örneğin Recep Tayyip Erdoğan, o dönem başbakan idi, şimdi cumhurbaşkanı. Recep Akdağ (solda) eski Sağlık Bakanı, şimdi kartvizitinde millletvekili yazıyor. Hemen yanında Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, o da kabineye giremeyenlerden. Gazi Şimşek, şimdilerde merkez valisi. Kartvizitinde eski bakan yazan bir başka siyasetçi Abdülkadir Aksu. Fotoğraf karesinin sağındakiler ise AK Parti eski Milletvekili Mehmet Yüksektepe ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İlter Panayır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı