REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

2 Aralık 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-12-2015-h

Geçmiş zamana fotoğraf kareleriyle yolculuğumuzda iş dünyasının yanı sıra, uluslararası alanda başarı grafiği hızla yükselen bir Denizliliyi de tanıtıyoruz sizlere.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-12-2015-ic-1

AYAKÜSTÜ SOHBET
Denizli iş dünyasının duayen isimleri, bir davette buluşmuş sohbet ediyor. Denizli Sanayi Odası’na uzun yıllar başkan olarak hizmet veren, Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasına öncülük eden Feridun Alpat ve Emsan’ın kurucularından Çetin Demircioğlu, dostlarıyla bir arada.

BÜYÜDÜ, ULUSLARARASI SANATÇI OLDU
Fotoğraf karesinde kendi resim sergisinin açılış kurdelasını kesen küçük kız, tam bir “adam olacak çocuk” dedirtenlerden. Henüz ilkokula başlama çağında ama resim sergisi açıyor. Serginin kurdelasını da kendisi kesiyor. İlkokul, ortaokul, lise derken ODTÜ Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Bilgi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve University of California’da yüksek lisans yaptı.denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-12-2015-ic-3
Disiplinlerarası çalışan bir sanatçı/araştırmacı olan; tasarım, sanat ve bilim alanlarında faaliyet gösteren Yoldaş, 2013’te Transmediale Villem Flusser Artistic Research Residency ödülünü kazandı. Yine aynı yıl Amerikan Bilim Estitüsü National Evolutionary Synthesis Center tarafından evrim bilimini ve sanatı bir araya getiren eserleri için ödüllendirildi. VCCA, MacDowell Colony, UCross gibi ABD’nin prestijli sanatçı kolektiflerine kabul edilen Yoldaş, Avrupa’da ve ABD’de pek çok sergiye katıldı, konferanslar verdi.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-12-2015-ic

SOHBETTE GÜZEL TATLI DA
İşadamı Mehmet Gökçe ve Akça Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akça, sıkı bir dosttur. Zaman zaman bir araya gelip sohbeti ihmal etmezler. Eşlerin de katılımıyla gerçekleşen bu sohbetlerin birisine tatlılar yenilirken yetişebildik ve deklanşöre basıp o anı ölümsüzleştirdik.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-12-2015-ic-2

DOKTORLAR VE DİŞ HEKİMLERİ BULUŞMASI
Fotoğraf doktorlar ile diş hekimlerinin dost meclisinden. Karede yer alanlar Dr. Faik Özdemir, Dr. Orhan Turan, Diş Hekimi Bilge Öncel, Diş Hekimi Okyar Gereli ve eşleri.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı