REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

30 Aralık 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-30-12-2015-h

Siyaset, bürokrat ve iş dünyasından anılarda kalan fotoğraflarla geçmiş zamanda yolculuğumuza bu hafta da devam ediyoruz.

foto-rotary
ESKİLERDEN BİR KARE
Hayli eskilerden bir fotoğraf… Rotary Kulübü’nün bir etkinliğinde çekilen fotoğrafta yer alanlar (soldan sağa) Mehmet Cillov, Şakir Bermant, Sedat Acar, Nilgün Dağdeviren, İbrahim Demireren, Sedat Erikoğlu, Mehmet Başöz, Yavuz Aksoy ve İsmet Diriker. Bu fotoğraf karesiyle aramızdan ayrılan gazeteci dostumuz Sedat Acar’ı da rahmetle anıyoruz.

foto-2

MERDİVEN POZU
Bir dönem Denizli’ye hizmetleriyle katkı verenleri bir arada görünce, merdiven pozunu çekip arşivimize koymuştuk. Fotoğraftakiler (soldan sağa) 27 Ekim 2003 – 10 Ekim 2006 tarihleri arasında Denizli Valisi olarak görev yapan Gazi Şimşek, 1998’den 2007’ye kadar Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü görevinde bulunan Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Denizli Sanayi Odası Meclisi eski Başkanı Süleyman İlgeri, ANAP eski Milletvekili İsmail Şengün.

 

foto-3

AYDIN ÇİFTİ, EMEKLİLİĞİN KEYFİNİ ÇIKARIYOR
Ortaklarından olduğu Meydan gazetesi ile Denizli’de yerel medyaya yıllarca katkı veren Muharrem Aydın, meslekten fiilen çekildi. Artık emekliliğin keyfini sürüyor. Halk Bankası’ndan emekli olan işe Havva Hanım da öyle. Bize de objektifimize gülümseyerek bakan Aydın çiftine “yüzünüzden tebessüm hiç eksilmesin” demek düşüyor.

foto-4

HUKUKÇULAR VE İŞADAMLARI KARMASI
Bir davette, hukukçular ile işadamlarının bir arada olduğu bu masayı görünce deklanşöre dokunmadan edemedik. Kimler mi var? Hemen sıralıyoruz (soldan sağa): Nazmi Aydın, Sait Küçüker, Mustafa Ali Çetin, Hasan Himmetli, Mehmet Ünal, Hamlet Eke, Haşmet Eke.

foto-5

VALİ – İŞADAMI DOSTLUĞU
1985 – 1990 yılları arasında Denizli Valiliği yapan Necati Bilican, sanayici ve işadamlarıyla sık sık bir araya gelir, onlarla sohbet ederdi. Verilen bir davete katılan Bilican, işadamı Sadık Çaputçu ve Ali Baysal ile birlikte görülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı