REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

20 Ocak 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-01-2015-h

Hani bir deyim vardır “kimler geldi, kimler geçti” diye. Biz bu deyimi dostlukları, güzellikleri anımsatmak amacıyla kullanıp, “haydi geçmiş zamanda yolculuğa” diyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-01-2015-3
VALİ BEY’İN VEDASINDAN
Denizli’de en uzun süreli görev yapan valilerden birisidir Yusuf Ziya Göksu. 17 Nisan 1996’dan 17 Şubat 2003’e kadar görev yaptı. İzmir Valiliğine atanmasıyla yaklaşık 7 yıllık görevinin ardından Denizli’den ayrılan Göksu, Polisevi’nde gazetecilere veda ederken…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-01-2015-38
ŞARKIYA ÇİÇEKLE KARŞILIK
“Metin Vural kimdir?” diye sorsanız birçok Denizlili “sinir ve ruh hastalıkları uzmanı” yanıtını verir. Ama Metin Bey’in mesleği dışında ilgilendiği o kadar çok alan var ki… Örneğin şairlik, bestekarlık, fotoğrafçılık hemen aklımıza gelenler. “Kuş Bulutu”, “Yalnızlık Günbatımı”, “Kuru Gülün Kokusu” ve “Sen Seni Sevdin” isimli şiir kitapları olan Vural’ın iki eseri de Türk Sanat Müziği şarkısı olarak bestelendi. Sanatçı Kutlu Payaslı, “Acılarım Senden Vefalı Çıktı” ve “Eller Ne Der Diye Başlama Söze” isimli şiirleri besteleyip yıllarca sahnelerde söyleyenlerden. Bunlardan birisini de 1978 yılında Pamukkale’deki Koru Motel’deki konserinde seslendirince Metin Bey, dostuna çiçekle teşekkür etti.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-01-2015-85
DANSA DA ZAMAN VAR
Ziya Tıkıroğlu’nun Denizli Beledie Başkanlığı döneminde Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Gökhan Türköz, yoğun iş temposundan vakit buldukça davetlere de katılır, dostlarıyla birlikte olurdu. Bunlardan birisinde eşi Ümran Hanım ile dans ederken…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-01-2015-137
HEP GÜLER YÜZLÜDÜR CEMİL BEY
Diş Hekimi Cemil Özdöl bilmiyoruz bu fotoğrafı anımsıyor mu? Hayli eski… Hani gençlik yıllarından desek alınganlık göstermez herhalde. Ne zaman karşılaşsak hep gülen yüzüyle selamlayan Cemil Özdöl ve eşi Rana Hanımı bir davette yakalayınca deklanşöre dokunup o anı ölümsezliştirdik.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-20-01-2015-143
BİR ZAMANLAR GENÇTİK
Denizli’ye yıllarca sanayici olarak hezmet veren merhum Bekir Karakurt’un oğlu Raşit Karakurt ve kızı Yeşim’i dans ederken görünce, fotoğraflayıp arşivimize koymuştuk. Karıştırırken “bir zamanlar gençtik” diyecekleri bu kare elimize geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı