REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

11 Mayıs 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-11-05-2016-h

Bu haftaki geçmiş zamana yolculuğumuzu siyah beyaz ve renkli karelerle yapıyoruz. Bu fotoğraflarda bazı dostlar mesleğine ilk adımı atarken, bazı dostlar eğlenirken görülüyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-11-05-2016-3

İLK KOKTEYLLİ BÜRO AÇILIŞINI YAPTI
Avukat Hasan Himmetli, Denizli Barosu’nun kıdemli avukatlarındandır. Tam 43 yıldır savunma görevini yerine getiriyor. Mesleğine başlarken kendi bürosunu açarak yola koyuldu. Ama ne açılış dersek abartı sayılmaz. Kokteyl verdiği açılış töreninde 500 dolayında davetli oradaydı. Hasan Bey, aynı zamanda o açılışla bir ilk’e de imza attı. Çünkü Hasan Himmetli’nin avukatlık bürosu kokteylle açılan ilk hukuk bürosudur.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-11-05-2016-8

EROL EVGİN KONSERİ
Siyah beyaz bir fotoğraf ama gece hayli renkli. Yıl 1981, yer Pamukkale’nin traverten bölgesindeki konaklama tesislerinden Koru Motel. Salon iğne atsanız yere düşmeyecek deyimine uygun hınca hınç dolu. Çünkü Erol Evgin’in konseri var. Müjdat Keçeci, kayınbiraderi Vedat Erikoğlu ve eşi Tijen Erikoğlu, masalarına kadar gelen sanatçının şarkılarını keyifle dinliyor.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-11-05-2016-5

DANSA DA ZAMAN VAR
Hukuk camiasına yıllarını veren isimlerden olan avukat Süleyman Üzelce, bürosu ile adliye arasında koşuşturdu yıllar yılı. Bir duruşmadan çıkıp diğerine girerken, savunma görevini eksizsiz yapmanın çabasında oldu hep. Bu koşuşturma arasında eşiyle eğlenmeye de zaman ayırmayı ihmal etmedi Süleyman Bey. İşte böyle anlardan birisi ve eşi Zehra Zerrin Üzelce ile dans ederken objektifimize takıldı.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-11-05-2016-13

BU ÇİÇEĞİ HİÇ BIRAKMADI
Bir düğün törenindeyiz… Merhum işadamı İsmail Uslu’nun tüm muzipliği üzerinde. Katıldığı düğün töreninde yaptığı esprilerle kah konukları güldürdü, kah kendisi güldü. En çok gülümseten anlardan birisini de biz fotoğrafladık. O akşam elindeki bu çiçeği nedense elinde hiç bırakmadı.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-11-05-2016-6

BİR ZAMANLAR…
Ramazan Sözgen, uzun yıllar Denizli Ticaret Odası’nda genel sekreter olarak görev yaptı. Bu fotoğraf karesinde Nail Devrik ile birlikte görülen Ramazan Bey’in yüzünde gülümseme hiç eksik olmadı. Onu bir kez görenler kendisinden “Denizli Ticaret Odası’nın gülen yüzü” diye söz ederdi. Artık emekliliğin keyfini süren Ramazan Bey’e sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, “yüzünüzden o gülümseme hiç eksilmesin” diye ilave ediyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı