REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

24 Ocak 2018 Çarşamba

Yine çok özel kareler ve hikayeleriyle geçmiş zaman olur ki karşınızda. Bu hafta da keyifle okuyacağınız, anılarınızı tazeleyeceğiniz hikayeler sunuyoruz.

DR. SAMİM GÖK, İÇECEĞİNİ HAZIRLIYOR
Dr. Samim Gök. Denizli’nin efsane isimlerinden biri olan ve uzun yıllar Denizli Devlet Hastanesi Başhekimliğini yürüten, ruh ve sinir hastalıkları uzmanı. Dr. Samim Gök, hekimlikte olduğu kadar sosyal yaşamın da vazgeçilmezlerinden biriydi. Rahmetli Dr. Samim Gök, yine katıldığı bir etkinlikte, bu kez kendisine içecek hazırlarken objektiflere yakalandı.

NEŞENİZ BOL OLSUN
Feridun Aksel, röntgen uzmanı Nazım Tuğrul, Diş Hekimi Okyar Gereli ve Neşe Aksel katıldıkları bir davette aynı masayı paylaştı. Gecenin en eğlenceli grubunun yer aldığı masa, tüm dikkatleri üzerine topladı.

 

KIZ MESLEK’TE DEFİLE HAZIRLIĞI
Kız Meslek Lisesi, bir zamanların en önemli eğitim kurumlarından biriydi. Öğrencilerin tamamı kalifiye ve hayata hazır halde mezun olurlardı. Kız Meslek Lisesi öğrencileri, yine bir defile hazırlığında, öğretmenleriyle birlikte bu pozu verdi.

MERKEZ BANKASI HİZMETE GİRİYOR
Merkez Bankası 1974 yılında hizmete girdi. Merkez Bankası’nın Başkanı Memduh Gübgüboğlu da açılışa katılanlar arasındaydı. Vali Münir Güney, Tugay Komutanı Abdurrahman Erandaç ve dönemin Merkez Bankası Başkanı Memduh Gübgüboğlu açılış kurdelasını birlikte kesti.

ALİ CİLLOV NE ANLATIYOR
Yardımsevenler Derneği gecesinde tüccar Ali Cillov, davetlilerle yakından ilgilendi. Bir ara konuklarla sohbete dalan Cillov’un ne anlattığını şu anda hatırlayamıyoruz ama şaşırtıcı olduğu kesin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı