REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

24 Mayıs 2017 Çarşamba


Geçmişten günümüze yolculuğumuz sürüyor. Bu hafta yine birbirinden özel fotoğraf kareleriyle hikayelerini sunuyoruz.


EĞİTİMCİ KURUŞ ÇİFTİ ANTALYA’DA
Her ikisi öğretmen olan Ayten-Erdoğan Kuruş Çifti, Antalya’ya gezi turundalar. Yolculuk esnasında verilen molada kahve içip dinlenen Kuruş çifti, Antalya’da uzun süre unutamadıkları bir tatil yaptı.


ÖZLEMLE ANIYORUZ
Denizli basının güler yüzlü ismiydi İsmail Akça. Gazeteci dostları Ahmet Deda ve Mustafa Kaya ile DEHA TV’nin Mantar Restoran’da gerçekleştirdiği kuruluş yıldönümü etkinliğinde bir araya gelen rahmetli İsmail Akça’yı bir kez daha özlemle anıyoruz.


SİVRİ ÇİFTİ’NİN MANAVGAT HATIRASI
Denizli’nin duayen işadamı Esat Sivri ile eşi Sevgi Sivri, Manavgat Şelalesi’nde bu hatıra fotoğrafını çektirdi. 2004 yılında gerçekleştirdikleri gezi turunun yalnızca bir durağı olan Manavgat Şelalesi’ne hayran kalan Sivri Çifti, sık sık burayı ziyaret eder oldu.


YAĞMUR ALTINDA ETKİNLİK
Rahmetli Bekir Karakurt ile eşi Fahriye Karakurt, bir organizasyona gelirken. Hafif hafif yağan yağmurda organizasyona giriş yapan Karakurt çiftinin hemen yanında, uzun yıllar Vali şoförü olarak görev yapan Mevlüt Bey de var.


CİMBİŞ AİLESİ ANTALYA’DA YAKALANDI
Doktorluğun yanı sıra fotoğrafçılık merakıyla da tanınan İsmail Cimbiş ile eşini Antalya’da yakaladık. Gittiği her yerde fotoğraf çekmesiyle bilinen Dr. İsmail Cinbiş’den erken davrandık ve biz fotoğrafladık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı