REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

20 Eylül 2017 Çarşamba

Dünden bugüne yolculuğumuzda yine özel insanların, çok özel anlarını sizlere aktarmayı sürdürüyoruz. Bu hafta da arşivlerden çıkan fotoğraflar ve hikayeleriyle karşınızdayız.


CENAZE TÖRENİNDELER
Rahmetli İhsan Cem, duayen işadamı Esat Sivri, damadı Mehmet Başöz, rahmetli Avukat Sadık Bey ve Mimar Oğuz Dalaman, kaybettikleri bir yakınlarının cenaze törenindeler. Rahmetlinin toprağa verilmesinin ardından hep birlikte dua ettiler.


RESEPSİYONDA BULUŞTULAR
Yıl 2000. 29 Ekim Resepsiyonu. Polis Evi’nde gerçekleştirilen resepsiyonda Sadık Mersin, Süleyman Öztürk, Hikmet Akaslan, Oğuz Dalaman ve Hülya Akaslan birlikteler.

GÜLDÜREN SOHBET
Vali Yusuf Ziya Göksu, Eşi Meral Göksu, İbrahim Demireren ve Bekir Urganlıoğlu EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda bir aradalar. Sohbet o kadar eğlenceli ki, biz de fotoğrafı çekerken, ambiansı bozmamaya özen gösterdik.

 


29 EKİM RESEPSİYONUNDALAR
İşadamı Nuri Erikoğlu, Denizli Mebusu ve Senato Üyesi Mehmet Emin Durul, Vali Sami Sönmez, Vali’nin eşi rahmetli Necmiye Sönmez Koru Motel’de birlikteler. 1981 yılında verilen 29 Ekim resepsiyonunda buluşan bu dörtlü, ayak üstü keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.


PLAKET GÖZLÜKAYA’DAN
Doğruyol Partisi Denizli Milletvekili Mehmet Gözlükaya, Görme Engelliler Okulu için düzenlenen hayırseverlere teşekkür buluşmasında. Polat Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde Mehmet Gözlükaya plaketi rahmetli Kadir Kameroğlu’na veriyor. Arka fonda ise yine Denizli Milletvekili Kemal Aykurt da plalet takdim ediyor. Mustafa Değirmenci de ödül almayı bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı