REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

12 Temmuz 2017 Çarşamba

Dünden bugüne yolculuğumuz, arşivden çıkan çok özel kareler ile devam ediyor.


ONLAR BÜYÜDÜ VE… ve Hamdi Soylu. Yıllar öncesinden günümüze uzanan çok özel bir kare. İki kardeş, yıllar öncesinde olduğu gibi, yine omuz omuzalar. Dalaman Orman Ürünleri’nde dayıları Turgut Dalaman ile birlikte çalışan Soylu kardeşler, geçen yıllara inat birbirlerine daha da kenetleniyorlar.


EN ÖZEL MASA
Denizli’nin duayen sanayicilerinden rahmetli Ahmet Nuri Erikoğlu, dünürü tüccar Hikmet Kızılhisar, Dentaş’ın eski genel müdürü Turhan Ülkü, Erikoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erikoğlu ve Yönetim Kurul Üyesi Sedat Erikoğlu, eşleriyle birlikte davetteler. Aynı masayı paylaşan bu özel isimlerin sohbetleri de elbette özel oldu.

BAŞSAVCI VE EŞİ RESEPSİYONDA
Denizli Cumhuriyet Başsavcılarından Talat Dündar Saner ve eşi Sezer Saner, 1981 yılında Cumhuriyet Bayramı resepsiyonundalar. Başsavcı ve eşi, geleneksel resepsiyon dansı için pistteler.


O İŞİN MUTFAĞINDAN GELDİ
Tusan Motel sahiplerinden Şinasi Hurda’yı Denizli halkı yakından tanır. Şimdilerde Kuşadası Tusan Motel’i işleten Şinasi Hurda, bu fotoğraf ile işin mutfağından geldiğini belgeliyor.


ANKARA’DAN GELEN KONUKLARI AĞIRLADILAR
Denizli Ticaret Odası Genel Sekreteri Ramazan Sözgen, rahmetli işadamı Metin Özkardeş ve Avukat Selahattin Çandır, Pamukkale Özel İdare Tesisleri’nde akşam yemeğindeler. Ankara’dan da konukların geldiği yemekten geriye kalan çok özel karelerden biri.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı