REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

19 Temmuz 2017 Çarşamba

Dünden bugüne arşivlerden derlediğimiz anılarla yine karşınızdayız. Bu hafta da size geçmişe yolculuk yaptırıyoruz.


TUSAN MOTEL’DE BİR AKŞAM YEMEĞİ
Tusan Motel’de düzenlenen akşam yemeği organizasyonuna duayen işadamı Esat Sivri, Yüksek Mimar Cengiz Bektaş ve eşleri katıldı. Keyifli bir sohbet ortamının oluştuğu organizasyon, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.


KEYİFLERİ YERİNDE
Bir dönemin ünlü mekanlarından İşadamları Lokali, yine özel bir geceye ev sahipliği yapıyor. Kemal Kasapoğlu, Niyazi Bağcıoğlu ve Nevzat Özel, geceyi renklendiren sanatçının söylediği parçalara eşlik ediyorlar.


DENİZLİ GECELERİNİN DEĞİŞMEZ İSİMLERİYDİLER
Halim Sivri, Dr. Volkan Kiper, tüccar Hayati Tavaslıoğlu, sanayici rahmetli Mustafa Çaputçu ve kardeşi Muhammer Çaputçu, eğlenmeyi ve kaliteli yaşam sürmeyi kendilerine ilke edinen isimlerden. Bu beşli, eşleriyle birlikte yine bir akşam buluşmasında hayatın tadını çıkarıyorlar.

 


SOHBETE KISA MOLA
Koru Motel’de gerçekleştirilen bir organizasyona katılan Ünal Yörükoğlu, Diş Hekimi Cemil Özdöl ve eşleri, koyu sohbetlerine objektifimize poz verirken kısa süreli ara verdi, ardından da sohbetlerine kaldıkları yerden devam etti.


BASIN MENSUPLARININ MASASI
Gazeteciler Ahmet Deda, Yalçın Bağbozan ve Cemil Sevincek, takip ettikleri bir organizyonda, işlerini bitirmiş, masada yorgunluk atıyorlar. Halen haber verme görevlerinin titizlikle sürdüren bu isimler, gecenin kalanında keyifli vakit geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı