REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

29 Haziran 2017 Perşembe

Geçmiş Zaman içindeki yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta da sizlere birbirinden özel kareler sunuyor, anılarla geçmişe yolculuk yaptırıyoruz.


PAMUKKALE’DE BULUŞTULAR
Denizli Ticaret Odası Genel Sekreteri Ramazan Sözgen, İşadamı rahmetli Metin Özkardeş ve Avukat Selahattin Çandır, Pamukkale’de akşam yemeğinde bir aradalar. Antik Havuz’ta verilen yemekte aynı masayı paylaşan bu isimler Denizli ve iş dünyası üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdiler.


BAKAN’A SICAK KARŞILAMA
Yıl 1980. Tarım ve Köy İşleri Bakanı, eski Denizli Valisi Münir Güney Pamukkale’de vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Valiliği döneminde Denizli’ye özel hizmetler sunan, bakanlığında da kenti unutmayan Güney’e gösterilen sıcak ilgi, geçmişte yaşananların bir karşılığı gibiydi. Karşılamada Dr. İsmail Gümüş, işadamı Esat Sivri, eski Kültür Müdürü Özden Çandır da yer aldı. Bakan Güney’e Denizli ziyaretine oğulları Metin ve Çetin de eşlik etti.


ELLERİYLE YEDİRDİ
Dr. Özkaya Erkmen ve eşi Gülyen Erkmen, İşadamları Lokali’nde verilen bir davete katıldılar. Erkmen Çifti, aşklarını tazeledi, doktor eşine elleriyle mezelerden tattırdı. Ortaya çıkan bu tablo, geceye damgasını vurdu.


BABA-OĞUL BİRLİKTE
İstiklal Mahallesi’nde beyaz eşya bayiliği yapan M. Emin Sayın, oğlu Halil Sayın ile birlikteler. Bir yakınlarının düğününe katılan ve onların mutluluklarına ortak olan baba-oğul, güzel bir gece geçirdi. Halil Sayın, büyüdü ve iş dünyasına atıldı. Tekstil alanında faaliyet gösteren Halil Sayın, başarılarıyla herkese örnek oluyor.


PAMUK ONDAN SORULUR
Orhan Kıbrıslı, Bayramyeri Keçeciler Caddesi’nde uzun yıllardır pamuk ve elyaf ticareti yapıyor. Bölgenin en eski esnaflarından olan Orhan Kıbrıslı, eskiden olduğu gibi yalnızca pamuk ve elyaf satmıyor artık. Gelişen teknolojiye o da uyum sağladı, mağazasını günün koşullarına uygun hale getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı