REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

25 Ekim 2017 Çarşamba

Farklı yıllardan fotoğraf karelerini “geçmiş zaman olur ki” diyerek, sizlerle paylaşmayı, anıları tazelemeyi bu hafta da sürdürüyoruz. İşte o fotoğraflar…


İBRAHİM ÇENGEL YİNE PİSTTE
Denizli’nin renkli simalarından biridir Diş Hekimi İbrahim Çengel. Katıldığı her ortamda neşe kaynağıdır. Çengel, bir organizasyonda sanatçının hareketli parçaları karşısında daha fazla dayanamadı ve kendini piste atarak eşlik etti. Güzel dansıyla büyüleyen Çengel’i izleyenler arasında Dr. Hüsnü Çiftçi de vardı.


ABLA-KARDEŞİN DANSI
Bir dönem Denizli Yardımsevenler Derneği’nin başkanlığını da yapan Nevin Dinçöz, merhum kardeşi Mehmet Dinçöz ile davetteler. Abla kardeş dans pistinde, davetin keyfini çıkarıyor. Gençlik yıllarından itibaren kendini hayır işlerine adayan Nevin Dinçöz, bu kimliğini hiç kaybetmedi.

 


KEYİFLERİNİ YER BULAMAMALARI DA BOZAMADI
Metin Saydal, Ferhan Saydal, Cemile Ünal ve Mehmet Ünal katıldıkları konserde bir hayli keyifliler. Geç kalmalarından mı, yoksa konsere ilginin fazlalığından mı bilinmez ama bu özel dörtlü yer bulamayınca bulundukları yere oturmuşlar. Ama hiçbir şey onların keyfini bozamamış.


NOTER VE EŞİ DAVETTE
Denizli’nin tanınmış işadamlarından Mazlum Bababalım’ın rahmetli kayınpederi, Denizli 2. noteri İhsan Gökgöz ile kayınvalidesi Sıdıka Gökgöz bir davetteler. Yardımseverliği ve insan ilişkilerindeki mükemmelliği ile tanınan İhsan Gökgöz, Denizli’nin sevilen isimlerindendi.


ÖYLE İÇTEN SÖYLEDİ Kİ
Dr. İsmail Gümüş ve eşi özel bir organizasyondalar. Sanatçının söylediği şarkıya içtenlikle eşlik eden doktor, tüm davetlileri büyüleri, uzun süre alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı