REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

12 Aralık 2018 Çarşamba

Uzun yıllardır arşivlerde saklı kalan fotoğraflarla “Geçmiş Zaman Olur Ki” diyerek çıktığımız yolculuğumuzda yine çok özel karelerle sizlerle birlikteyiz.


USTA KEBAPÇININ GAZETECİ KONUĞU
Denizli’nin tanınmış kebapçılarından rahmetli Enver Karabay, Gazeteci-Yazar Şenay Düdek’i ağırladı. Yazılarıyla bir döneme damgasını vuran Şenay Düdek, Denizli kebabını ustasının elinden tattı, ardından da soluğu İstanbul’da alarak, bu eşsiz tadı sütunlarına taşıdı.


HACI URHAN’DAN DÜĞÜN POZU
Denizli’nin önemli işadamlarından Selami Urhan’ın rahmetli babası Hacı Ali Urhan, katıldığı bir düğünde kızları, aile dostu rahmetli Sabri Kenter, kızı Deniz Söylev, rahmetli damadı Selim Söylev ve Cengiz Akhisar ile bu pozu verdi. Aramızdan ayrılanlara rahmet diliyoruz.


TANSU ÇİLLER DENİZLİ’DE
Bir döneme damgasını vuran Türkiye’nin ilk kadın Başbakanı Tansu Çiller, sık sık Denizli’yi ziyaret eden liderlerdendi. Zaman zaman gaflarıyla gündeme gelse de sevilen bir siyasetçi olan Çiller’in tüm toplantıları yoğun ilgi görürdü. Çiller, yine bir Denizli ziyaretinde teşkilatları ile Colossae Otel’de bir araya geldi. Çillerin bir yanında dönemin Belediye Başkanı Ali Aygören, diğer yanında da İl Başkanı Cihat Bamyacı yer aldı.


ŞAHİN AİLESİ’NİN MUTLULUK POZU

Gürbüz Şahin, yaşamını Nurcan Şahin ile birleştiriyor. Bir süre önce aramızdan ayrılan rahmetli Gürbüz Şahin’in en mutlu gününde yakınları da yanındaydı. Geleceğe hatıra olarak bırakılan bu fotoğrafta Mehmet Şahin, Şebnem Şahin, rahmetli Fatma Şahin ve Güngör Şahin yer aldı.


BU PAZARLIK ÇOK KONUŞULDU
Denizli’nin en uzun süre görevde kalan valisi ünvanını elinde bulunduran Yusuf Ziya Göksu, işadamlarının eğitime verdiği katkılarda önemli pay sahibiydi. Eğitim kurumu yaptıran hayırseverlere olan minnetini her fırsatta gösteren, bir törende hayırseveri omuzlarına bile alan Vali Yusuf Ziya Göksu, yine bir davette Mustafa Kaynak ile sıkı bir hayır pazarlığına tutuştu. Uzun süre konuşulan bu pazarlığın ardından Kaynak bir okul daha yaptırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı