REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN ZOLUR Kİ

22 Kasım 2017 Çarşamba

Geçmişten günümüze yolculuğumuz, Geçmiş Zaman Olur Ki ile devam ediyor. Bu hafta da yine birbirinden ilginç kareler ve hikayeleriyle karşınızdayız.


ÇOCUKLARINA GÜZEL BİR HATIRA BIRAKTILAR
Pak-İş Mobilya’nın kurucusu Faruk Kaydıhan ve daha sonra yaşamını birleştirip uzun yıllar mutlu bir yuva kurduğu, nişanlısı Güzide Hanım ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklarına miras bıraktıkları bu fotoğraf, bizim de arşivlerimizde kaldı.


NECDET MENZİR DAVETTE
Dönemin Denizli Emniyet Müdürü Necdet Menzir, eşi ve misafirleri ile katıldığı davette sahne alan sanatçıyı dinliyor. Sert kimliği ile tanınan Menzir, fotoğrafta da aynı duruşunu sergiledi. Ancak, fotoğrafın çekiminin ardından Menzir sanatçıya eşlik etti, gecenin tadını çıkardı.


SEDAT ACAR VE EŞİ PİSTTE
Denizli basın camiasının önemli isimlerinden biriydi Sedat Acar. Uzun yıllar bu mesleğe emek verdi ve bir süre önce aramızdan ayrıldı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı da yapan Sedat Acar, katıldığı bir davette eşi Pembe Acar ile dans ederken.

 


ZORLU’NUN A TAKIMI
Denizlili işadamı Ahmet Nazif Zorlu’nun liderliğindeki Zorlu Holding’in a takımı bir arada. İstanbul’da gerçekleştirilen ve Zorlu Holding’in uzun vadeli projelerinin tanıtıldığı lanslanda Ahmet Nazif Zorlu, kardeşi Zeki Zorlu ve holdingin üst düzey yöneticileri basın mensuplarına birlikte poz verdi.


VALİ ŞİMŞEK 29 EKİM RESEPSİYONUNDA
Vali Gazi Şimşek 29 Ekim resepsiyonunda. Eşi Güler Şimşek’in de eşlik ettiği Vali Şimşek, Serhat Bamyacı ve Ercüment Erdem ile sohbet ediyor. Sohbete dahil olamadık ve bu nedenle içeriği hakkında bilgi sahibi değiliz ama çok keyifli olduğu belli.

Yorumlar

Serhat Bamyacı   -  Bağlantı 22 Kasım 2017, 09:37

Sevgili Cengiz,
Her zaman olduğu gibi harika bir çalışma, teşekkürler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı