REKLAMI GEÇ

BİR UCUZ ÇİKOLATA HİKAYESİ

23 Mart 2015 Pazartesi

horozlar-vadisi-one-cikarilmis-gorsel-h

CHP kulisleri bir süredir ilginç bir hikayeyle çalkalanıyor!..

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ön seçim kararı açıklandıktan sonra uzun süredir sahada yoklama yapan adaylar resmi başvurularının ardından bu kez aday adayı olarak partililerin karşısına çıkmaya başlamıştı.

Adaylar ardı sıra örgüt ziyaretleri gerçekleştiriyor, amansız bir rekabetin ilk adımlarını atıyor, rakiplerinden öne geçmeye çalışıyordu.

İsmi favoriler arasında gösterilen bir bayan aday adayı zaten sahada çok uzun süredir yaptığı çalışmaları zenginleştirmek, her zaman kuru kuruya yaptığı ziyaretleri biraz daha ‘hatırlanır’ kılmak için arayışlara girişti.

İddia o ki yanında götürdüğü tanıtım broşürlerinin yanına “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım” düşüncesi ile çikolata da koydurmak istedi.

Böylece ziyaret ettiği partililere çikolata ikram edecek, kendini anlatma işini bir adım öteye taşıyacaktı.

Söylentiye göre kentin tatlı ve şekerleme alanında en önde markası olan bir firma ile temasa geçti. Fakat henüz daha aday adayı iken çok da para harcamak istemiyordu. Bu markanın çikolata fiyatlarını öğrenince önce biraz indirim istedi, daha sonra daha ekonomik olan çikolata talep etti.

Ne var ki firmanın böyle bir uygulaması yoktu. Düşük kaliteli ürün satmıyordu. Müşteri de geri çevrilemezdi.

Koskoca aday adayının talebi geri çevrilecek değildi. Sektörde iletişim halinde olduğu başka bir firmadan çikolata talep etti ve bu çikolatanın üzerine kendi ambalajını geçirdi. Bu şekilde aday adayına teslim etti.

2011 seçimlerinden bu yana adından sıkça bahsettiren bayan aday adayı da bu çikolatayı ziyaret ettiği her yerde dağıtmaya başladı. Fakat çikolatadan tadan kim olduysa ya midesini bozdu ya da ağzının tadını. Kimseyi memnun etmeyen ucuz çikolata yüzünden meşhur firma da onlarca şikayet aldı.

Her arayana ‘Biz üretmedik, talebe göre getirttik’ dediyse de derdini anlatamadı. Nihayetinde koskoca firmanın meşhur patronu bir daha ucuz ürünü her kim olursa olsun satmayacağına tövbe etti.

Bu çikolata hikayesine ilişkin Horozlar Vadisi’ne onlarca ihbar geldi… Hatırlandıkça gelmeye de devam ediyor.

Tüm bu şikayetlerin sonunda herkes ucuz çikolataya razı olarak şöyle diyor; “Ucuz çikolata neyse de ucuz siyaset olmasın!”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı