REKLAMI GEÇ

Denizlili Ali ve Ahmet Yılmaztürk kardeşler İletişim devlerinin dev partneri

19 Mayıs 2014 Pazartesi

istanbul-daki-denizli-ali-ahmet-yilmazturk-kardesler-h

Hacı Şerif’in katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz, İstanbul’daki Denizli isimli yazı dizimizin şimdiki durağı İstanbul’un Anadolu yakası. Girdikleri sektörlerde başa oynayan Kızılcabölüklü iki kardeşin Anadolu yakasındaki şirket merkezlerine konuk oluyoruz. Kendilerinden bahsetmeyi sevmeyecek kadar mütevazi bir yapı içindeler. Bu nedenle röportaj formatından çok bir haber diliyle taşıyoruz bu başarı öyküsünü… Onlar ticari yaşamlarını anlatıyorlar, biz not alıyoruz. Keyifli geçen bir sohbetin ardından da sponsorumuz Hacı Şerif’in hediyelerini sunuyoruz kendilerine….

ic-7

İş dünyasındaki başarı öyküleriyle adından söz ettiren Denizli’nin en az kentteki değerleri kadar Denizli dışındaki hemşerilerinin başarı öyküleri de parmak ısırtıyor. Başını tekstil, elektronik, altın vb sektörlerinin çektiği dünya şirketlerinin altına imza atan Denizlililer, artı İstanbul’da ticari k GSM ve iletişim sektöründe de Türkiye’de liste başını oynuyor. Bunlara en güzel örneklerden biri ise yaşamına başlayıp, kısa sürede Turkcell ve Nokia’nın Türkiye’deki en önemli partnerleri arasına giren Denizlili Ali ve Ahmet Yılmaztürk kardeşler.

ic-5

93’TE TEKNOTEKS İLE BAŞLADILAR
Ali ve Ahmet Yılmaztürk’lerin ticari yaşamı 1993’te İstanbul’da kurdukları Teknoteks ile başladı. Telekomünikasyon alanında faaliyet gösteren firma ile ticari yaşama hızlı ve emin adımlarla giren Yılmaztürkler, kısa sürede büyüyerek farklı şirketlerle GSM ve iletişim sektörlerindeki yerlerini sağlamlaştırdı. İstanbul Sirkeci’de Baltürk ve Denkel, ardından İzmirde Detel ve kısa süre sonra da Bursa ve çevre illerdeki pazarlara girdiler. Telecity Ailesi’ne 2007 yılında Teletek Elektronik de katıldı.

ic-3

TURKCELL VE NOKIA’NIN ÖNEMLİ PARTNERLERİNDEN
Marmara ve Ege’deki yatırımların ardından Trakya pazarına da giren Telecity Grubu, iletişim merkezleriyle Turkcell’in, cep shoplarıyla Nokia’nın en büyük partnerlerinden biri oldu.

_________________________________

haci-serif-don-hel

_________________________________

BAŞARILARINA PARTNER ÖDÜLÜ
Aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çeken ve özellikle eğitim alanına yönelik projeler geliştiren Yılmaztürk kardeşler, bu girişimleri sayesinde partnerleri tarafından da ödüllendirildi. Turkcell ve Nokia’nın en başarılı partner ödüllerinin sahibi olan Yılmaztürk kardeşler için bu ödüller, önemle üzerinde durdukları sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kendilerine verildiği için çok özel bir anlama sahip.

ic-4

YAZILIMDA DA BAŞA OYNUYOR
23 Turkcell İletişim Merkezi, 5 Nokia Shop mağazasıyla 11 kentte faaliyet gösteren Telecity Grubu, ayrıca yazılım sektöründe de önemli bir markanın Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. ESED NOD 32’nin Türkiye Distribütörü olan Yılmaztürk kardeşler, bu alanda da Türkiye pazarının liderleri arasında.

ic-6

GIDA’DA DEV ADIMLARLA İLERLİYORLAR
Yaklaşık beş yıldır gıda sektöründe de önemli yatırımların altına imza atan Yılmaztürk kardeşler, önce MADO’nun Ege distribütörlüğünü aldı. Ardından dünyanın ön önemli pizza markalarından biri olan ABD patentli Papa Johns Türkiye Distribütörü olan Telecity Grubu, kısa sürede 16 şubeye ulaştı. Yılmaztürk’lerin bu alandaki hedefi ise en kısa zamanda Türkiye’ye yayılmak.

ONLAR KOCAMAN BİR AİLE
Denizlili Yılmaztürkler’in 11 kentte farklı sektörlerde faaliyet gösteren 60’ın üzerindeki perakende mağazası yarattığı istihdam açısından da önem taşıyor. Bu mağazalarıyla 500’ün üstünde çalışana iş kapısı olan Yılmaztürk kardeşler, istihdam açısından da önemli bir değer.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı