REKLAMI GEÇ

2 cumhurbaşkanı, 1 başbakan, 10 bakan ve 60 vekil bu düğüne katılıyor

2 cumhurbaşkanı, 1 başbakan, 10 bakan ve 60 vekil bu düğüne katılıyor

Denizli yarın yüzyılın en önemli buluşmalarından birine ev sahipliği yapacak. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin düğünü ve AK Parti İl Danışma Kurul Toplantısı devletin zirvesini Denizli’de buluşturacak. Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın yanı sıra Meclis Başkanı, 2 başbakan yardımcısı, 9 bakan, 60 milletvekili, Genelkurmay Başkanı, MİT Müsteşarı, Tataristan Cumhurbaşkanı ve Katar Ekonomi Bakanı da Denizli’deki asrın organizasyonuna katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2017 Cuma, 18:44

Denizli yarın tarihi günlerinden birini yaşıyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan yarın gerçekleştirilecek tören ile dünya evine girecek.

Zeybekci’nin düğününün yanı sıra AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısının da gerçekleştirilecek olması, Denizli’ye tarihi günlerinden birini yaşatacak.

MECLİS DENİZLİ’YE GELİYOR
Düğün ve AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı’nın hazırlıklarını uzun süredir devam ettiren AK Parti İl Teşkilatı, organizasyonlara katılacak üst düzey yöneticilerin isimlerini de netleştirdi.

Düğün ve İl Danışma Kurulu Toplantısı’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra üst düzeyde yoğun bir katılım bekleniyor.

Organizasyonlara katılacaklar arasında Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ ve Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yer alıyor. Eski bakanlar Taner Yıldız ve Efkan Ala da Denizli’de olacak.

AK Parti Grup Başkan Vekilleri Mustafa Elitaş ve Mehmet Muş ile birlikte, 60’ın üzerinde milletvekili de Denizli’deki bu büyük buluşmadaki yerlerini alacaklar. Organizasyonlara katılacaklar arasında MİT Müsteşarı Hakan Fidan da yer alıyor.

YABANCI KONUKLAR
Zeybekci’nin kızının düğününe katılmak üzere bazı yabancı konuklar da Denizli’ye gelecek. Bunların arasında Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Ahmed Bin Jassim Al Thani ön plana çıkan isimler.

BÜROKRATLAR AKIN EDECEK
Düğün ve AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katılacak üst düzey yöneticiler arasında bürokratlar da yer alacak. Ekonomi Bakanlığı’nın tam kadro bulunması beklenen düğüne, Denizlili hemşerimizin de aralarında bulunduğu bakan yardımcılarının da gelmesi bekleniyor.

FİLİZ: “DENİZLİ İÇİN BÜYÜK GURUR”
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli tarihinin en önemli organizasyonlarından birine hazırlandıklarını söyledi. Büyük buluşmayı değerlendiren Filiz, “Çok büyük bir organizasyon. Çok önemli isimler ilimize gelecek ve büyük bir buluşma olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanı olduktan sonraki ilk ziyareti olması da ayrı bir önem taşıyor. Cumhurbaşkanımızın Denizli’ye olan ilgisini tüm hemşerilerimiz yakından biliyor. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bakanlar ile birlikte ilimizde olacak. Bu sorunların çözümünde de etkili bir organizasyon. Teşkilat olarak böyle bir programa imza atmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı için teşkilatın 101 bin üyeye bildirim yaptığı, 4 bin parti yöneticisine de davet ettiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı