REKLAMI GEÇ

AK Partili kadınlar eğitimden geçti

AK Partili kadınlar eğitimden geçti

AK Parti İl ve ilçe kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, sandık ve mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ‘7 Haziran Genel Seçimine’ hazırlık eğitiminden geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2015 Pazar, 15:42

Eğitim toplantısında AK Partili kadınlara, ‘Teşkilat içi eğitimin önemi’, ‘Etkili iletişim’, ‘Seçim kazanmanın yedi faktörü’, ‘Barış süreci’ ve ‘Yeni anayasa’ konuları anlatıldı.

Eğitim toplantısına AK Parti İl Kadın Kolu Başkanı Aynur Akdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Şahin Tin, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Kadın Kolu Başkanı Akdemir, kadınların siyasette ağırlığının AK Parti Hükümetleri döneminde arttığına dikkat çekti. AK Parti’nin kadınlara duyduğu güven nedeni ile her seçimden galip çıktığını belirten Akdemir, “Partimizin kadın teşkilatları genel seçime hazırlık için sahaya indi. Seçim sonuçları ana kademe olduğu kadar kadın ve gençlik kollarının da bir başarı göstergesidir. Biz kendimizi hazır hissediyoruz. Denizli’yi karış karış gezip 7 Haziran’da yeni Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi

KADINLAR BÜYÜK ÖZVERİ GÖSTERİYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “2001 yılında partimiz kurulduğu günden bu yana kadınlarımız her seçimde özverili bir şekilde çalışmalarını ortaya koydu. Her seçimde oylarımızı arttırıyorsak bunlar kapı kapı dolaşıp hizmetlerimizi projelerimizi ve yaptığımız çalışmaları anlatan kadınlarımız sayesinde olmuştur. Çok büyük özveri gösteren evinden çocuklarından feragat ederek ülke meselesi için bizimle birlikte koşturan kadınlarımız da yeni Türkiye’nin mimarları arasında olacaktır” dedi.

ESKİ VE YENİ TÜRKİYE’Yİ ANLATMALIYIZ
İl Başkanı Şahin Tin’de yaptığı konuşmada, “Teşkilatımız büyük bir ekip. Sizler olmadan biz başarıya ulaşamayız. Kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve şimdiki genel başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde kadınlarımız daha da etkin hale geldi. Sizler bizim verdiğimiz sözlere inandınız, bizlere destek verdiniz. Türkiye son on üç yılda büyük ilerleme kat etti. Bu yaptığımız hizmetler zaman içinde unutulmaya başlandı. Sanki Türkiye her zaman bu şekildeymiş gibi algılanmaya başladı. Sizlerin ve bizlerin görevi eski Türkiye ile şimdiki Türkiye’yi gelinen noktayı özellikle gençlere anlatmaktır. Bize inanmayanlara ve hala başka partilere oy verenlere kendimizi çok iyi anlatmalıyız. Günümüz Türkiye’de büyük bir darbe oldu. Devlet halkından, halkta devletten korkarken, geldiğimiz noktada devlet ile halk kol kola girdi.” Dedi. Konuşmalardan sonra İl Eğitim Koordinatörü Halil Emirdağ ve İrfan Atasoy, tarafından, ‘Teşkilat içi eğitimin önemi’, ‘Etkili iletişim’, ‘Seçim kazanmanın yedi faktörü’, ‘Barış süreci’ ve ‘Yeni anayasa’ konularında eğitim verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı