REKLAMI GEÇ

AK Parti 13’üncü yaşını kutluyor

AK Parti 13’üncü yaşını kutluyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), kuruluşunun 13’ncü yıldönümünü kutluyor. Yıldönümü ile ilgili AK Partililerin yaptığı açıklamalar şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2014 Perşembe, 11:56

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ:

Zeybekci, kutlama mesajını twitter üzerinden yaptı VE “14 Ağustos 2001 bir umutla doğdu Ak Parti, nice yıllara” dedi.

İL BAŞKANI AVNİ ÖRKİ:
İl Başkanı Avni Örki, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Türk siyasetinin mihenk taşı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“2001 yılında Türkiye’nin ekonomik ve siyasi iktidarsızlığıyla dünya gündeminde olduğu bir dönemde kurulan ve girdiği ilk seçimden bu zamana kadar katıldığı tüm seçimlerde başarılı olan Adalet ve Kalkınma Partisi, Türk siyasetinin mihenk taşı olmayı başarmıştır.
Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde bir araya gelen kurucularımız, AK Parti’yi kurmuş ve millete emanet etmiştir. Milletimiz aradan geçen 13 yıl boyunca emanetine sahip çıkmış, kendisine ve ülkesine hizmet eden kadroları yarı yolda bırakmamıştır. Aradan yüzyıllar geçse de AK Parti’nin ülkeye yaptığı hizmetler ve elde ettiği seçim başarıları konuşulmaya devam edecektir.”

MİLLETVEKİLİ NURCAN DALBUDAK
Milletvekili Nurcan dalbudak yaptığı açıklamada, “Kurulduğu günden bu yana halkımız tarafından takdire şayan olan partimiz vatandaşlarımızın gösterdiği sevgi ve güven sonucu Türkiye ile birlikte hızla büyümektedir” diyerek, şunları söyledi:
“Bugün ülkemiz siyasi tarihinde gittikçe artan oy oranı ve başarıları ile üst üste 3 dönem iktidarda kalmıştır. AK parti bu yolda çok zorlu sıkıntı ve sınavlardan geçmiş ve bu her sıkıntının sonucunda yeni ve büyük başarılara imza atmıştır. Çünkü AK parti teşkilatının her üyesi Türkiye sevdalısıdır. Çünkü AK Parti’nin önceliği millettir.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Ak Parti’nin Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bu ülkenin kaderi 2001 yılından itibaren değişmeye başlamıştır. Sadece halka hizmet etme gayesi içinde olan Ak Parti’nin düsturunu fark eden halkımız 3 Kasım 2002’de yetkiyi Ak Parti’ye vermiştir. Bu kutsal yetkiye sahip çıkan Ak Parti her seçimde oy oranını arttırarak bugünlere kadar gelmiştir. Halkımız kendisine hizmet eden partiyi, kendisine sürekli hizmeti ve kaliteyi sunan partiyi iktidara getirmiş ve bugüne kadar da sahip çıkmıştır.”

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti’nin kuruluşunun 13. yılı nedeniyle yayınladığını mesajında,  “AK Parti, Türkiye’mizin zor bir dönemden geçtiği sırada milletin umudu olarak ortaya çıktı. Ben de AK Parti Denizli teşkilatında kurucu üye olarak bu yolda yer aldım. Bu süreçte ülkemiz nereden nereye geldi. Ülkemiz maalesef 13 yıl önce zor durumdaydı. Dönemin yöneticileri, memur maaşlarını ödemek için IMF’nin kapısında 1 milyar dolar alabilmek için çalışırdı. Gerçekleşirse o dönemin en büyük başarısına imza atılmış olunurdu. Birileri kamu bankalarının özelleştirilmesi istiyordu. Böylece bin yıl önce başlanan ve etkisi bin yıl sürecek operasyonu başlattıklarını söylediler. Şimdi ise yüzünü aydınlık yarınlara dönük bir Türkiye var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı