REKLAMI GEÇ

AK Parti 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı Denizli’de

AK Parti 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı Denizli’de

AK Parti’nin 13 ili kapsayan 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı, 29-30 Nisan’da Denizli’de yapacak. Toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun da katılması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2016 Perşembe, 10:22

AK Parti 2.Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı; Denizli Antalya, Konya, İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Uşak, Karaman, Isparta, Burdur, Kütahya ve Afyon il başkanları, büyükşehir ile il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclisi üyeleri, il belediye meclisi üyeleri, il yerel yönetim başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları, il genel meclisi başkanları, il genel meclisi grup başkan vekilleri, ilçe başkanları, il kadın ve il gençlik kolları başkanlarının katılımıyla 29-30 Nisan’da yapılacak.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir, Karahayıt’taki Colossae Otel ile EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak toplantıyla ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ise, 30 Nisan Cumartesi günü EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak toplantının öğleden sonraki bölümünün basına açık olacağını, toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, 2. Bölge Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Baloğlu’nun da katılacağını bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı