REKLAMI GEÇ

Şahan’dan ak kefenli gönderme

Şahan’dan ak kefenli gönderme

Ak Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, Ak Parti genel merkezi ve Adalet Bakanlığı binasına yapılan saldırılarla ilgili yaptığı açıklamasında, “14 Ağustos 2001’de ‘Beyaz Kefenimizi Giyerek’ yola çıkmış dava erleriyiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2013 Cuma, 11:24

Ak Parti Genel Merkez ve Adalet Bakanlığı binasına yapılan saldırılarla ilgili açıklama yapan Ak Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, hain saldırıları şiddetle ve nefretle kınadığını belirtti.

Şahan konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamasında, “Bu saldırılar Ülke olarak girmiş olduğumuz huzura, barışa, insanlığa, demokrasiye, adalete, kardeşliğe takoz koymak için Türkiye’ye yapılmıştır. Ülkemiz ne zaman huzura barışa kardeşliğe yönelse hep bu tür saldırılara maruz kalmıştır. Demokrasiye barışa ve çözüme olan inancımız dün olduğu gibi bugün de artarak devam etmektedir. Ülkemize huzur gelecektir. Bu huzuru bozmak isteyen, her türlü kirli senaryoları düşünen, mihraklar kendileri ile birlikte senaryolarıyla yok olacaklardır” dedi.

Şahan açıklamasını şöyle devam etti: Yapılan saldırılar göstermektedir ki, Türkiye doğru yoldadır, huzura kardeşliğe doğru yol almaktadır. Bu kutlu yolda kimse önümüze set çekemeyecektir. Bizler 76 milyon olarak biriz beraberiz kardeşiz. Tarihimizden aldığımız güç ile geleceğimizi inşa ederken yapmış olduğumuz hatalardan dersler alarak yarınlarımızı aydınlık kılabilmek için elimizi kolumuzu bedenimizi kısacası tüm gövdemizi bu yola koymuş, 14 Ağustos 2001’de ‘’Beyaz Kefenimizi Giyerek’’ yola çıkmış dava erleriyiz. Bu inançla 11 yıllık Ak Parti iktidarında doğru bildiklerimiz her zaman söyledik, söylüyoruz, söylemeye devam edeceğiz.”

Yorumlar

deli Dumrul   -  Bağlantı 22 Nisan 2013, 12:40

Sahibinin sesi ver. 2.0

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı