REKLAMI GEÇ

Tin: “Kararlılığımızı teyit ettik!”

Tin: “Kararlılığımızı teyit ettik!”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin 6. Büyük Olağan Kongresi ile tazelendiğini, Büyük Türkiye yolculuğundaki kararlılığını teyit ettiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2018 Pazar, 12:03

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin 6. Büyük Olağan Kongresi’ni yaptığı açıklamayla değerlendirdi.

Kongrenin oldukça coşkulu geçtiğini, Denizli’den de yoğun bir katılım sağlandığını belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Denizli teşkilatımız, kalabalık bir grupla Büyük Kongremize katıldı. Davasına, liderine olan bağlılığını bir kez daha çok açık ve net ortaya koydu. Büyük Türkiye yürüyüşünde kararlılığını vurguladı. Ankara spor salonunda yoğun bir katılım göstererek bizi yalnız bırakmayan davamızın neferleri teşkilat mensuplarımız, Denizli’nin milletvekilleri olarak yüzümüzü ağartmışlar, gurur kaynağımız olmuşlardır. Denizli yapılan 6 olağan kongremizde de farkını göstermiştir. Başta İl ve İlçe Başkanlarımız ile Belediye başkanlarımız olmak üzere Büyük Kongremize teşrif eden değerli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“İLK GÜNKÜ AŞKLA GÜÇ TAZELEDİK”
AK Parti’nin 6. Büyük Olağan Kongresi ile güç tazelediğini, yeni ve güçlü Türkiye yolculuğundaki kararlılığını teyit ettiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Her kongre bizim için yeni bir başlangıç ve yeni bir heyecan oluyor. Bugüne kadar olduğu gibi bu kongremizde de ilk günkü aşla düştük yollara. Tek gayemiz memleketimizin geleceği. Bizim kongrelerimiz millete hizmet yolunda yeni stratejiler belirlediğimiz, kararlılığımızı teyit ettiğimiz, dava şuurunu canlandırdığımız, birlik ve beraberliğimizi daha sıklaştırdığımız bir kardeşlik buluşması oluyor. Bu nedenle her kongremiz bize yola yeni çıkıyormuşçasına heyecan ve enerji veriyor. 6. Büyük Olağan Kongremiz de umutlarımızı, inancımızı tazelediğimiz bir buluşma oldu. Büyük Türkiye yolculuğunda davamıza olan inancımızı, Türkiye’ye olan sevdamızı ve liderimize olan bağlılığımızı bir kez daha ortaya koyduk” dedi.

“BÜYÜK KONGREDEN DÜNYAYA MESAJ VERDİK”
Büyük Kongrede Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırıların yaşandığı son dönemde dünyaya önemli mesajların da verildiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık olmayacağız’ diyerek, Türkiye’nin duruşunu net bir şekilde ortaya koymuştur. Hem asil Türk Milleti’nin, hem de mazlum milletlerin duygularına tercüman olmuştur. AK Parti’yi bugünlere getiren inanç ve ruh, Sayın Cumhurbaşkanımızın dilinden dökülen bu sözlerde gizlidir. AK Parti, Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenlere, bu coğrafya üzerinde kanlı planlar yapanlara ‘DUR’ demek için bir araya gelenlerin partisidir” dedi.

“OMUZLARIMIZDAKİ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ”
‘AK Parti bir millet hareketidir’ diyen Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti bir dava partisidir. AK Parti yüzyıllardır yapılan planları, kurulan tuzakları bozmak için siyaset sahnesine çıkmış bir oluşumdur. Büyük Türkiye’nin liderliğinde mazlum milletlerin kurtuluşuna giden mücadelenin öncülüğünü yapmak gibi büyük bir hedefle yola çıkan inanmış insanların altında toplandığı sancağın adıdır AK Parti. Bizler de üstlendiğimiz misyonun ağır sorumluluğunu omuzlarımızda her zaman hissedeceğiz. Bu ruhu, bu şuuru taşıdığımız sürece kimse bizi mağlup edemeyecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı