REKLAMI GEÇ

Başer: “Seyyar sandık başvurusunu kaçırmayın”

Başer: “Seyyar sandık başvurusunu kaçırmayın”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, yaklaşan yerel seçimler öncesinde seyyar sandık uygulamasını hatırlattı, bu haktan yararlanmak isteyenlerin başvuru sürelerini kaçırmamalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2018 Cuma, 13:10

Yazılı bir açıklama yapan Ekrem Başer, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin Denizli ve Merkezefendi için büyük önem taşıdığını belirterek, oy kullanmanın tüm vatandaşların hakkı ve görevi olduğunu söyledi.

Sağlık sorunları nedeniyle sandığa gidemeyecek olan seçmenler için seyyar sandık uygulamasının devam ettiğini belirten Başer, “Sandığa gidemeyen yatağa bağlı hemşerilerimiz için seyyar sandık uygulaması kapsamında oy kullanabilmek için 4-17 Ocak tarihleri arasında başvuruda bulunmak gerekiyor. Bu statüde olan seçmenlerin bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile ilçe seçim kurulu başkanlığına veya ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere muhtarlıklara başvurularının yapılması gerekmektedir” dedi.

Muhtarlık askı listelerinin başlangıç ve bitiş tarihlerine ilişkin hatırlatma da yapan Ekrem Başer, muhtarlık bölgesi listelerinin 4 Ocak’ta askıya çıkacağını söyledi.

Listelerin 17 Ocak’a kadar askıda kalacağın dile getiren Başer, seçmenlerin bu süre içinde listeleri kontrol etmesini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı